She's a good girl

Vad underbart mysigt med lite snö på marken, tycker ni inte? Sitter i en stor, vit stickad jättemysig tröja med tights, snöstrumpr och tjocksockar, är det inte härligt?
 Väntar på Frida som är nog påväg med en kort liten promenad i det underbara vändret, vet inte vad vi ska hitta på, men jag håller ju på med att möblera om i rummet och göra det lite förändringar, så om jag känner Frida rätt vill hon kika på det och lägga det sista på rätt plats.
  Alltså John Mayer, vart har han gömt sig hela mitt liv? Jag är helt, helt såld på hans tolkning av låten Free Fallen, fick rysningar första gången jag hörde den. Han gör den bättre än orginalet med Tom Petty tycker jag. Kan inte släppa låten, den är den låt som snurrar runt runt i mitt huvud nu, sure thing!
 Tror minsann att det blir en kopp varmchoklad när Frida kommer, om hon är sugen såklart. För det känns som det skulle sitta bra, att bara vira in sig i en filt, sippa på sin varma choklad och sitta framför brasan, som jag ska springa och göra nu, puss så länge, brb


Kommentarer
Postat av: Fia

Snöstrumpor :D vad är det? Låter mysigt ^^

2008-11-01 @ 13:08:55
URL: http://guldfisk456.blogg.se/
Postat av: Ekkin

men mysunge! :D

2008-11-01 @ 13:13:53
URL: http://nitsew.blogg.se/
Postat av: Ekkin

men mysunge! :D

2008-11-01 @ 13:15:19
URL: http://nitsew.blogg.se/
Postat av: Ekkin

ojsan, dubbelt mysunge :Dd

2008-11-01 @ 13:16:13
URL: http://nitsew.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0