ntent">

-

älskar lifehouse, älskar låten, enyoy

2008-06-30 @ 22:58:21 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


you belong to me

Är du..
(just nu)


[ ] jätteglad
[x] jättekär
[x] glad
[x] trött
[ ] vild
[x] lugn
[ ] nervös
[ ] uttråkad
[ ] irriterad
[ ] ledsen
[ ] besviken
[ ] arg
[ ] sjuk
[ ] stressad
[x] förvirrad 
[ ] sårad
[ ] olyckligt kär

NÅGON SOM FÖRSTÅR DIG:
 många, men jonas och elin!
NÅGON SOM DU SAKNAR:  jonas, karin och tjejerna
NÅGON SOM DU LÄNGTAR EFTER: elin! och jonas
NÅGON SOM DU HATAR: hatar är ett hårt ord.

VEM KRAMADE DIG SENAST:  mamma
VEM PUSSADE DIG SENAST: jonas
VEM RINGDE DIG SENAST: sofia
VEM RINGDE DU SENAST: sofia
VEM VAR HEMMA HOS DIG SENAST: sofia
VEM VAR DU HEMMA HOS SENAST: frida

HAR DU NÅGRA KÄRLEKSPROBLEM:

HAR DU ÄTIT NÅGOT IDAG: jaa
HAR DU PRATAT MED NÅGON IDAG: jaa
HAR DU GRÅTIT IDAG: ne
HAR DU SKRATTAT IDAG: ja(:
2008-06-30 @ 22:51:35 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


release me

Oh, Gatufesten närmar sig =)
Gratis onsdagen, och kirrat 3 dagars biljett nu, ooh (: det blir nog att jag går med Sofia, Evelina, Emma, Elin, Fia och jag lär ju träffa flera (: dock ingen jonas ;( , men hinner träffa han ändåå^

hm, vi höres=D
2008-06-30 @ 21:34:05 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


Well open up your mind and see like me

Oj vilken underbar kväll/natt vi hade igår till idag, Såg på filmer, spela ps2 och hade det mys.
Jag vet inte va jag ska säga, vi hade roligt, och enormt mysigt (:
Sov inget på natten kanske en halvtimma högst om man lägger ihop alla minuter här å var.Vid sex/sju tiden somnade jag och sov i 4 timmar troja, vaknade och hämtade ännu en film, peter pan <3, hehe (:

per åkte hem sist av alla, förutom frida som kom tillbaka efter lunch(?!) hemma då, men per åkte vid 5? , aja frida kom tillbaka och hjälpte mig städa husvagnen efter hon hade käkat,  när vi va klar satt vi oss och spela lite, och oj va trött jag är, var med henne till 8. Sitter och kolla på fotbollen nu, Heja turkiet! så jonas blir glad (:
2008-06-25 @ 22:00:29 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


Talk dirty to me (8)

Haaalo! sitter i husvagnen med Frida&Fanny nu, Frida spelar Guitar Hero, ska iväg och köpa godis nu (:,



2008-06-24 @ 15:05:23 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kate Voegele - Hallelujah

Jag kan lyssna på den om och om igen, jag vet inte hur många gånger jag har lyssnat på den. Men den är fortfarande lika bra, Jag gillar Kate Voegele och Jeff Buckley's versioner bäst, men det finns såå många tolkningar, enyoy!

2008-06-24 @ 12:19:34 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


movie night - in the caravan

Hehe ^ yees, de blir mys de. Jag, Jonas, Frida, Fanny, Per, Emmasn, Robin kommer hit och ska se på film och sova över i min husvagn, frågan är hur vi ska få plats när vi ska sova,
men, finns det hjärterum finns det stjärterum. Dom kommer hit vid lite olika tider, så nu, ska jag städa lite hehe.

2008-06-24 @ 11:12:33 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


tips!

Picnic

jaa! Tänk på de, Du är med en kompis, det är stålande väder och ni är trött på att cykla. Packa ihop en korg med massa plock mat!, frukt, kakor, mackor, saft, drika , potatissallad, vaad som helst ni vill ha. Ta korgen och en filt, leta upp ett mysigt ställe och ha en härlig dag tillsammans. Och varför vara två? , ta med hela kompis gänget och kanske kortspel, en boll eller något liknande. Det är ett enkelt och roligt sätt att göra någonting mysigt på. Provaa (:

2008-06-23 @ 23:50:10 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Midsummer Day

Det är torsdag, och mamma kommer hem vi börja packa för att åka iväg till grätnäs. Jag blir alltid lika lycklig när jag kommer fram till grätnäs, det ger en ny energi. Man vet att det väntar en härlig helg. Förutom Mormor och Morfar va vi dom första som hade kommit. Efter ett tag rullade det upp en volvo på gården, med Victor och Pontus i. Ett tag efterdet brumma det även en motorcykel med Susanne på. Efter ännu ett lite längre tag kom tjej bilen med Sandra Fia och Mia i.Den kvällen kollade vi på fotboll, Portugal förlora :O, så då var mina två favvis lag ute. Senare spelade vi kort och hade det mys.
Jag tror inte jag orka berätta allt om vad som har hänt under min midsommar, men det har varit härligt, mycket skratt och ja, kan inte söga så mycket mer (:
sett på mycket film åxå.
Badat, fast vädret inte var de bästa, men va gör man inte.
På fredagen kom även Elin,Benka , Karin , Pappa och Petter. då va vi hela gääänget. förutom anders ullis och markus som kom över dagarna ibland. även en dag , lördagen hade dom med sig båten. Vatteen skidor, men jag provade inte (: hehe skoj att kolla iaf!

2008-06-23 @ 23:37:12 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


lil' romeo - my cinderella ♥

2008-06-18 @ 17:56:42 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fius returns!

heeelo^ klev upp vid tio tiden idag, gick ut på balkongen och kollade ut och kände sommar vädret värma mig. Väckte min broder och åt frukost med honom. Duschen, fixa och promenixade bort mot busshållsplatsen. Där bussen bar iväg mot stan för att möta upp fia som tänkt hälsa på oss här i matfors. Vi gick en sväng, tog oss en fika och så. sedan körde fia till matfors där vi hämtade upp bror och far och bada. Men de va inte så trevligt , jag blev bara arg. För de var några skitungar som var helt dum i skallarna. usch. deltaljer behöver vi inte. men aja, vi drog ganska snabbt, såg på att bror blev lite less på dom, och de blev jag och fia åxå. så vi stack. men när vi kom hem va vi glada igen. mamma fixa käk, vi studsade lite, åt och sedan såg på hitta nemo <3

- jag är en piraja, dom finns i amazonas
hehe =D

senare fikade vi allihopa jordgubbar glass och grädde, ojoj mumms.
Fia och jag åkte till mrf och träffade fia's kompis mia hehe , fia och mia (:
umgicks med henne och någon till. träffade emilio åxå heh.

ska nog sova nu. pusspåer
2008-06-17 @ 23:21:43 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


And I find it kind of funny, I find it kind of sad

Sommarlov , yeeeeey..men vädret? . Vart tog det varma vädret vägen? Så fort avslutnings dagen närmade sig blev det sämre och sämre väder. Men nu tror jag att det börja vända, 20 grader idag. Ska städa och fixa idag, få ihop lite fick pengar. Så egentligen ska jag inte ligga här. jag ska ge mig ut och plocka björk plant på parkerings platsen (:

Puss. Glöm inte att kommentera. både här och på min bilddagbok.

http://kupari.bilddagboken.se 
2008-06-16 @ 12:40:10 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


breaking-up day

O7.3O slår mobilen i " break it of" och jag vaknar och kliver upp. går till duschen. Fixar mig, och kvart i nio skjutsar mamma mig till kyrkan. In i församlingshemmet där alla musikmänniskor va, vi värmde upp och sedan bar det in i kyrkan för första avslutningen 6-7. Gick bra och jag grät på  typ alla solosånger, alla var så fina. Helena och markus överraskade oss alla med " det va en kväll i juni", gud va roligt. haha :D så härligt allsång och markus rikigt bjöd på sig. pusspådom. Jomen sedan vare för 8-9. Lika där, fin sång = gråt för mig. Efter musiken var det stependium och betygs utdelning, oj va vissa grät stackarna (:, tänkt nästa år när vi ska skiljas, klass B, kommer nog gråta jag med.

efter avlutningen. SOMMARLOOV (:. tog en lunch med mamma och petter på spice, hem igen och här sitter jag (: bilder kommer , jacob knäppte, ha inte fått än. puss
2008-06-12 @ 15:32:59 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


games, happiness and serve. 11/6

Lekdag idag. Klass 8B. tema Sverige. Snyggaste entrén med flaggor, nationalsång och signaltuta. Oj va vackert (:. Tävlingarna gick väll mindre bra som vanligt. Men för första gången vann vi en tävling, matätar tavlingen, där va vi på hugget. Annars aldeles underbar med min underbara klass. mycket kärlek till er. Tog ett bussen till isabelle för att fixa lite. Byta om, fika, kolla på barnprogram och smink. För vi var två av dom som skulle servera niorna på deras avslutnings middag. Det gick mycket bra och vi, åtminstone jag hade väldigt roligt. Lärarna hade gjort en sång till/om de tre klasserna, 9a, 9b och 9c. Jag höll på att skratta ihjäl mig, det va så roligt. Lena LL, annika och brigitta dansade, vilken syn ojoj, minnen. Thanks for a good evening.

Lärar sången

2008-06-12 @ 14:55:34 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


tisdag 10/6

Glädje. Musik träning hela dagen, inför skolavslutningen. Jätte fina solo-låtar måste jag få säga. Själv är det bara kör som gäller denna gång. Jag blir så lycklig av musik gänget. Innan vi for till kyrkan för träning så åt vi pizza på Dinos, för pengarna vi tjänat ihop av vårshowen,det va mys. lika mys i kyrkan sedan. Måste säga att jag gillar alla solosånger grymt mycket. det blir bra detta hörrni.

när vi skulle ta bussen hem, spöregnade det. Verkligen. Elin så smart som hon är, leta efter ett kvarglömt paraply, men nej, det fanns inte. men därimot, hittade hon soppåsar. Glääädje. På med säckarna, ut i regnet och frys ihjäl.
men de gick bra. Elin och jag fick stanna på skolan och vänta till halv fyra bussen. Väl hemma somnade jag av smärta av ryggen. Bättre nu men inte bra. puss
2008-06-11 @ 21:49:45 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


måndagen den 9/6

Det var grått kallt och urtrist väder, men vi skulle ha idrottsdag, så vid nio stod jag och frida klar att paddla kanot nere vid rännösjön. Blåste som satan.  Alla som skulle paddla undrade nog hur man skulle ta sig framåt.
Efter instruktioner av ledaren, bar det ut på sjön, det tog ett tag till vi kom iväg , jag och Frida. Vi fastnade, och kämpade mot vinden, det gick hyfsat på vägen till alla kontroller, det var alltså en slags origentering. Tills sista kontrollen, som inte fanns där, när vi skulle vända tillbaka, var vinden hemsk. Man kom inte frammåt, vi kämpade i kanske en halvtimma, och vi kom fram kanske fem meter, tills blåsten blåste oss tillbaka. Vi gav upp, drog upp kanoten en bit, gick upp på elljusspåret och börja vandra tillbaka, mendans vi tänkte om vi gjorde rätt. Efter en liten bit fick vi lite panik om kanoten skulle åka i vattnet, så vi gav det en andra chans.

Väl i vattnet hade det inte blive bättre, och min kropp börja skaka för att den är cp, så fick lite extra paaniik då. Men tillslut, men mycket kämpande, kom vi förbi den där udden, och det va lycka (:

Efter de va vi hyfsat slut, min kropp var död.

Andra aktiviteten var frågeslinga, men vi gick hem till sofia och hade det mysigt där isf (:, jonas jag emma tobbe mest, frida henke fabbe och jonas h va åxå där en stund.
Hemma gjorde jag inget , bara sov, puss pådej
2008-06-11 @ 21:24:57 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


3/6-6/6

Hej ! , har haft tre toppen dagar, verkligen. I tisdags vid kvart över nio tiden kom Evelina och hennes mamma och hämta upp mig för  att sedan åka in till navet(buss station). Jag och evelina klev ut ur bilen och gick till resten av kamratstödjarna. För vi skulle ju åka till holmön, i Umeå.

Jag satt med Emma sn på bussen. Vi gick ner från andra våningen í dubbeldäckaren för att köpa hörlurar till filmen dom skulle visa,  ratatoui, den var ganska rolig.men de va nog mest för att emma och jag jömnförde alla karraktärer med våra väänner .

Vi fick sammanlagt åka tre bussar trojag, plus en färga, för att komma till ön. lekte lite titanic fram på färgan :} de va nice.
När vi kom fram till holmön tog vi våra grejer och vandrade till stugorna. första intrycket va mycket fint , tusen igelkottar (!), och bara gamla bilar, men mest volvo ;o hehe.

Anita visade runt alla till stugorna, sista stugan v a finast, nybyggd och hade ett jätte bra rum med dubbel säng, så jag spraaang in och tog det  rummet till mig och emma.
Det va väldigt mysigt där, vid havet. Vi hade trevligt med mycket skratt.

Det kom en ny dag, lika soligt och varmt, mycket härligt. Dagen va förberädd med några övningar, bla. göra en teater de va skoj (:
Den natten bestämde viktor martinsson sig för att sova i skarven mellan mig och emma i dubbelsängen. Och oj va skoj jag och viktor hade hahahaha =D. emma blev galen, eftersom hon ville sova, och jag och viktor kunde inte vara tyst vi svamlade i 3 timmar i sträck troja, emma bara suckade och var hyfsat less. Medans jag och viktor fortsätte. Vi anväde ungefär 5 meningar vi sa under hela tiden.
- "nämen ååh"
-" Svampbob!, jag hatar dig, verkligen."
-" prisa gud, här kommer skatteåterbäringen :D"
ojoj vilka minnen :}
somnade vid halv tre ändå, efter vi sagt gonatt 20 gånger men börjat prata igen efter nån börja fnittra (:

Torsdagen va sista dagen i holmö, vakna halv nio, smått trötta men de gick. Börja städa ihop lite, plocka ihop allt mitt choklad papper (a). Sedan var de Frukost, mer städing. Och efter de va klart gick vi på en prommis /tipsslinga. gick med viktor, viktor emma penny och ewe. Efter tipsslingan va slut gick vi till lilla affären där, köpte glass och godis. Vi hade skoj, och de va otroligt varmt, vi myste  och gjorde ingenting till klockan tre då färgan gick. Lekte lite titanic då åxå (:

Väl i umeå igen så fick vi en timma på oss och skulle käka, både jag och viktor.m bestämde oss att vara nyttig
men tiden gick och vi hittade ingenstans, så de blev dett slavsigt 90 g. skrov på nån grill kiosk x),
bussarna vart helt full, så dom fick skicka en ny till oss, de tog nån timma så fick umgås med viktor och emma mer då. ihi. väl på bussen satt jag mig med emma, men flyttade längst bak med viktor isf, så man fick sträcka på benen, hade lika skoj då^
Hoppade av i övik eftersom våran familj skulle till grätnäsen <3 när jag kom dit fick jag se min favorit kusin elin :D <3 hon satt och måla så fint på väggen så. Så här är jag nu, skriver in detta i ett block så jag sedan ska skriva in i bloggen, den som du läser nu (:
Ska sova nu
puss <3


(för bilder kolla min bilddagbok, kupari@bdb)
2008-06-08 @ 20:10:25 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0