ntent">

kärlek

Satt och kollade runt i bloggar och såg kipp med Kungers, en grupp jag lyssnade mycket på för några år sedan, och oj va glad jag blev. Sommar !
2009-04-23 @ 21:18:46 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


i staden där ingen längre bor

Gina's vår nyheter är något jag gillar skarpt, några favoriter:
2009-04-20 @ 21:50:26 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


all the vampires

Jag är en vampyr, det är i alla fall den värld jag lever i nu. fantasi världen, jag tar med mig J. Och jag gillar det

2009-04-19 @ 12:48:51 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


my heart is beating

Feel this
Can you feel this
My heart beating out of my chest

Kanske detta ser ut som ett obetydligt, och kort inlägg i era ögon. Men det betyder mycket för mig, och därför tänkte jag dela med mig av det. Till er.
Finns en låt som får mig speciellt glad igen, och med en skön känsla efter att fått sjungit ut denna melodi och text. Det är nått med låten som får mig att tänka på de ljusa, och att det sköljer bort allt ont i min kropp och hjärna. Ville bara få det sagt. Att Let go, and belive, and.. let go.

Bethany Joy Galeotti - Feel this

2009-04-17 @ 17:12:57 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


never sure

2009-04-16 @ 14:06:07 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag har slitit ut så många skor

Hej! , sitter och huttrar här i kylan, vart tog solen vägen?? Ska iaf in till stan snart. Har nyss varit hos trulle, den söt saken. Han blev jätte glad över morot biten och skuttade glatt mot mig när jag kom, mycket fint. Jag har suttit och fundera över gymnasium, och jag har ju tappa bort mitt lösen så jag kan inte se om jag kommit in, jag är nyfiken! Mina kompisar skratta gott för de har sett att dom kommit in, men jag dåå? haha.. Får väl veta snart. Nu måste jag kila till bussen, puss

Veronica maggio - 17
2009-04-16 @ 13:54:29 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


you talk so pretty

Onsdag 15 april 22.50, och jag sitter fortfarande i pyamaströjan. Mitt försvar och förklaring är Om jag kunde drömma , som jag börjat läsa i, och jag kunde bara inte sluta. Alla som har läst den förstår mig nog. Imorgon tror jag att jag ska in till stan, eller träffa jonas, hoppas på de senare alternativet men det var inte solklart ännu. Jag har även lovat att jag ska vara kanin vakt åt trulle, medans Frida är i fjällen. Hon har lämnat instruktioner om hur jag ska göra saker och ting. Haha! Men det ska nog gå toppen tro jag, eller hur trulle?
     Sitter och kladdar med tuchpenna på färgade papper, och lyssnar på Cookies 'n benas. Ganska mysigt de., joo. 
ska nog snart gå till sängs och läsa lite mer. Innan de tänkte jag slänga in lite av mitt kladd här, och hänvisa er till ett klipp, otroligt musikaliska och underbara tjejor. Puss.
Cookies 'n beans - now its too late 
2009-04-15 @ 23:09:52 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Laaa lalalalaaaa.

Hej! jag är ledsen.. men fin takt jag har, en vecka mellan varje inlägg haha! Idag ska jag iväg till stan ett tag. Vet inte om de bli själv eller om man få med någon, in måste jag isf! Sitter och lyssna på Moneybrothers nya singel, och den är riktigt bra ! Nu ska jag fixa mig och fixa lite mat. Puss

Moneybrother - born under a bad sign
2009-04-14 @ 11:02:46 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0