ntent">

grattis mamma<3

min kära mor fyller 43 i dag, grattis på dig


image10
2008-04-24 @ 21:20:19 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jason Mraz The Beauty In Uglyimage8

image9

2008-04-24 @ 20:41:03 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'm waitin, waitin' on a sunny day, Gonna chase the clouds away

Hej underbaaaara värld är på toppen humör. Dom två 4 dagarna som vare nu har vare helt underbaara, vädret, människorna, stämmningen, musiken. ojoj. Dethar varit en bra dag idag med, har gjort idrottprov idag, skrev på allt förutom en fråga, hoppas att jag har skrive om rätt saker också, det skulle göra mig ännu gladare. Efter skolan vare sista konfen, innan vi blir konfirmationerad. Fick göra någon blankett om hur det varit, och fikat bullar mackor och melon ^. Efetr de gick jag, Frida och Sofia till pastors expiditionen, för att övva det vi ska sjunga på konfen, fick som vi ville och sjunga pride - U2, bli bra de :) jag och sofia gör varsin solo vers och alla på den tredje, frida ville inte sjunga själv det blir nog bra :)

Imorrn är det ons, min favorit skoldag - Bild&musik - yees! ska käka nu snart ,sedan bär det av till en av dom sista yoga timmarna för denna sesång ;d hare bra

Hej :)
2008-04-22 @ 18:39:15 Permalink vardag Kommentarer (3) Trackbacks ()


Uppd.

det blev inte mycket städning för mig igår inte, nej nej. Det få bli nu snart hade tänkt att skriva va som pågick igår. Isf städningen så kom frida (tack så mkt :) ) haha vi studsade, kasta lite basket, hoppa hopprep på mattan, ute och cyckla och hade det allmänt roligt. Vid sex tiden fick frida åka hem för då skulle jag hoppa in i duschen, eftersom vi skulle på "grillfest" hos nordin'arna. Trevligt, va där och åt gott och kolla på tv typ x), aja det vart hemmåt vi 12, så efter de orkade jag inte sätta mig och skriva här.

Men till idag, jag måste kila iväg och städa mitt rum nu. Om jag ska hinna åka till birsta och shoppa avslutnings/konf kläder med mami efter hon kommit hem från militär tjoffs hunds grejet :)

Seya

2008-04-20 @ 11:05:10 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Morrn ! sunshines

2008-04-19 @ 12:44:07 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


i'm the worrying kind

Halo! , skola idag, utan jonas *=(* , men jag hade girlsen där. finns faktiskt inte så mkt och skriva om skoldagen som varit.har dock vare på konf efter skolan, var kul faktiskt :) fick skjuts av fridus papi hem , nice yao.

Efter några timmar, eller rättare sagt kl sju snörade jag på mig springskorna och börja jogga till brukshundsklubben där mamma va, så när jag kom fram efter en härlig jobbing tur i det vackra vädret så möter jag min bästis, hunden ozzy. Han är så fin förstår ni. Goste lite med han och väntade tills mamma va klar då vi åkte och hämta och lämna petter från träning, och själva åkte till yogan. Det var härligt att få yoga lite, va 2 veckor sedan för mig, och min rygg blir sämre och sämre så det va lite klurigt. Men det vare lönt. Nu ska jag hoppa i sängen för att jag ska va utvilad till nästa, blivande underbara dag.

Gonatt världen

image3
2008-04-15 @ 21:54:10 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


tönt (: ?

1. Vilken svordom använder du mest dagligen ?
[ ] - fan (3p)
[x] - jävlar (1p)
[ ] - shit (2p)

2. Vad har du för hårfärg ?
[x] - brunt (2p)
[ ] - blont (3p)
[ ] - annan (1p)

3. Vad är ditt favorit förkortning att skriva på msn ?
[ ] - LOL (1p)
[ ] - OMG (3p)
[x] - ASG (2p)
[ ] - ingen av dom (1p)

4. Är du okysst ?
[ ] - ja (1p)
[ ]- nej (3p)
[x] - det du ! (2p)

5. Har du ett smeknamn ?
[ ] - ja (2p)
[ ] - nej (1p)
[x] - flera stycken (3p)

6. Är du singel ?
[x] - ja (3p)
[ ] - nej (1p)
[ ] - vadå , är du intreserad eller ? (2p)

7. Vad är du oftast på för humör ?
[ ] - glad (3p)
[ ] - arg (2p)
[ ] - trött (1p)
[ ] - deppig (1p)
[x] - flummig (3p)
[ ] - varierar kraftigt (2p)

8. Vilket stjärntecken är du ?
[ ] - skorpion (3p)
[ ] - jungfru (2p)
[ ] - tvilling (3p)
[ ] - vågen (3p)
[x] - lejon (3p)
[ ] - fisk (2p)
[ ] - kräfta (2p)
[ ] - vattuman (1p)
[ ] - annat (1p)

9. Kan du hålla andan i 20 sekunder ?
[x] - ja (3p)
[ ] - nej (1p)
[ ] - vet inte (2p)

10. Var hittade du detta test ?
[x] - hos en kompis bdb (3p)
[ ] - hos nån främlings bdb (2p)
[ ] - jag vet inte ? (1p)

-------------------------------

RESULTAT: 25
Har du över 20p har du status.
Under 20p är du en tönt.
2008-04-14 @ 17:41:25 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


yeey(:

Okej det var min lilla släng av depp för dagen, men bort med de. Happyness på G.
yes.
nu kör vi!

så okej, idag har jag fått träffa mina sötungar igen (: nice. Och börja närma mig ett slut på mina big-momma byxor <3 på syslöjden. Ska bara sy mudd runt midjan, och sedan mudd runt byxbenen. hoppas att de blir bra. Och min favis lena ll va tebax nu efter en fin semester  peppar kaka var hon. 
Idrott var det idag, poängjackt vare. Bättre resultat på allt tro jag sedan i höstas, det är väl positivt ?  
Och när jag ändå pratar om idrott kan jag ju nämna att dt blir idrotts prov -teoretiskt-  imorrn som värkar as svårt, har inte gjort de eftersom jag va sjuk när man egentligen gjorde de.

Och massa glädje när man kommer hem till musiken<3 otroligt va glad man blir av disney (: hjelp asså.
btw, nån som har hercules låten I Won't Say I'm In Love ? på svenska helst (: ? * flörtflört*

mumms på dig.
image2
2008-04-14 @ 17:13:02 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


jag fattar inte, varför?

Hej, tänkt mycket idag. Varit ett slagsmål idag på skolan, lebbigt och otroligt fånigt. Eftersom en människa som har nått emot en annan människa skickar ännu en annan människa för att slå ner den stackarn. Jag förstår inte hur dum man kan vara, nu får jag låta som en "mamma", "lärare" eller vad ni nu vill. Men hur modig är man då lixom? och sloss överhuvudtaget är ju väldigt modigt det också! , Bra grabbar, duktigt jobbat :)

Och det med Engla är så hämskt. Det vet nog alla men jag kan inte förstå människan bakom mordet, jag kan verkligen inte förstå. Men det finns så otroligt många sjuka människor här i världen.
Finns en grej till om Victors händelse. När han blev "misshandlad" av ett gäng. Två stycken, Victor och jonas , av ett stort gäng. utan anledning. Hur sjuk kan man vara ? Gonatt och hej
2008-04-14 @ 16:24:19 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


och där va hon igång

Halo!

Börja bli ganska nöjd med designen nu, det känns Emma helt enkelt ;D
Så nu var det bara att börja med skrivandet. Saknat detta med en blogg där jag får skriva av mig allt jag har i mitt lilla huvud.
Så, Idag har varit på "träning" eller rep. innan konfirmationen. Ska nämligen ha ett spel på konfen, om jeesus, sjunga ska jag åxå med nå flicks till, vet dock inte vad än. Men det kommer mer info snart får jag hoppas.

Efter det så fick jag skjuts hem av mami, som stannade i bilen medans jag sprang in och hämtade far och broder. Nu bar det iväg till farbror Esa kupari. Yes yes, trevligt med socialt umgänge och gosaker - mumms tårta - har inte träffat kusin Amanda på ett bra tag, inte heller Lena. Så det va trevligt (: 

Men suck åt vädret. Ge mig sommaren, nu! Skulle va dö trist med detta regn-grå-bleh-slask-snö vädret den 27 april när konfisen har sitt slut. Tråkigt, eftersom det för nån vecka sedan var riktiga toppen vädret då alla skuttade omkring i lycka, Vår känslorna spreds. Sedan kom detta plask och alla blev snabbt lite små depp. För vem mår inte bra när solen kommer och ta bort snön efter en lång och kall vinter.

Men back to reality. Skola Blir det imorgon, och jag kan bara säga Nice! För jag har saknat mina glad-piller som har vare i fjälls, Jonas, Emma och Per =) welcome home sunshines
2008-04-13 @ 19:53:53 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


oh yeah baby, im back

haalo igen ! , varit utan blogg ett bra tag nu. Men vart sugen att starta igen. Jag försöker fixa ite snyggt här, kommer ta ett tag eftersom jag inte är den mest tekniska. Men vi hörs (:
2008-04-12 @ 16:24:33 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0