ntent">

me and my guitar

I lördags var jag på vattjoms marknad med Frida, två besvikna tjejer när vi insett att Munkvagnen inte stod på sin plats. Ingen munk på vattjoms marknad.. katastrof. men vi båda köpte en bebis glass och mötte upp jonas. Dagen vart mysig ändå. Trots tradegin.. hihi bilder från min mysiga lördag kommer här ^^
(lägg märke att jag fick en bild på jonas, utan en hand framför ansiktet!! Amaziing)

2010-05-30 @ 19:53:08 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


allez

Första gången jag hörde denna tyckte jag den var helt okej, inget mer. Andra gången tyckte jag den var riktigt bra. Nu är den fantastisk. Hon är ju så charmig, låter som miss li, laleh och duffy samtidigt. Underbart- Grattis tyskland!
2010-05-30 @ 12:01:58 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


Oh Africa

Jag är kär. Färgerna, längtan till vm, låten, videon, kärleken ååhå SOMMAR.

2010-05-30 @ 11:54:41 Permalink fina filmer+fin musik Kommentarer (6) Trackbacks ()


det finns en sång

Idag på en lektion började vi i klassen inklusive våran lärare Göran prata om vad man gillade för musik, och inte gillare.. Gud vilken svår fråga de är måste jag säga.
Sedan kom jag på att jag alltid haft små perioder som jag älskat just en artist eller ett band. Haft Flera. Har dock ingen nu,.. sorligt? ja..
Tänkte dela med mig av dessa musiker jag varit smått beroende av en längre tid i mitt liv. Lyssnar fortfarande på dessa artiset mer eller mindre, sånna jag inte kan släppa.

1. Bon Jovi


2. Mcfly


3. Dixie Chicks


4. Elvis Presley


5. Jason Mraz


6. Håkan Hellström


7.  Sist men absolut inte minsta är faktiskt en låt, som jag fortfarande är helt besatt av.
Hallelujah. Med massor olika artister, bla. Kurt Nilsen, Kate Voegele, Jeff Buckley och Amanda Jenssen
 

2010-05-19 @ 21:05:37 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


banana pankakes

Igår hade vi friluftsdag på eftermiddagen, altså en halvdag. Det var orientering men inte vilken som helst, utan den va extrem, altså jättejobbig. Man va i lag om fyra, skulle mellan varje kontroll springa tillbaka till lärarna och pricka av en. Man fick alltså inte upp något flyt och det vart bara jobbigt.
Något som hjälpte var värdret såklart, medans vi kämpade fram i lera och mygg så låg solen i ryggen och värmde. Det var verkligen högsommar väder och alla i vårat lag passade på att njuta av den så gott vi kunde.
Efter vi var klar med rundan och björn moppat iväg hemmåt bestämde vi oss som va kvar ( Elin och Lena) att verkligen ta vara på värdet. Vi tog vårat första dopp! suuper mysigt. Tror vi vann^^ hihi.

Har nyss kommit in efter en jogging/promenad runda och har ätit lite blåbär, hallon, och k-special i mjölk. Mums, nyduschad och efter en massage ska jag nu lägga mig och sova. Godnatt (:!
2010-05-18 @ 22:25:43 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


a tout alors

Vaknade av solsken, ur högtalarna ljöd river flows in you och jag sträckte ut mig över mina vita lakan. Jag visste att jag skulle få träffa de mest sagolika människa. Startade en härlig romantisk film och gosade ner mig lite extra. När jag insåg att det var 28 grader i solen flyttade jag mig ut i solen. Spelade gitarr, skissade lite och beundrade de gröna knopparna på de yviga träden.

maybe there's a god above
but all i've ever learned from love
was how to shoot somebody who outdrew you
it's not a cry that you hear at night
it's not somebody who's seen the light
it's a cold and it's a broken hallelujah

Världen runt mig kunde se en tjej bekväm i sitt skinn. Höra en röst som sjöng den välkända låten, lekandes med den för att hitta nya sätt att framföra den låt som tusen andra amatörer försökt sig på. Fniss åt det som lät fel. Ett snett leende åt sig själv belåtet. Han som visste allt. Han kom med solen i ryggen.
Resten fyllde på, skratt galenskap men ett stilla lugn. trygghet.
Måste jag säga att jag är lycklig efter en ünderbar dag?
2010-05-16 @ 02:44:09 Permalink kreativtskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()


standing here
2010-05-14 @ 18:07:58 Permalink fotografi Kommentarer (1) Trackbacks ()


så jävla knappigt!

Nyss käkat middag, och tänker nu lämna ensamheten här till att få umgås med mina kära vänner. Ska stanna upp i Lucksta och hämta upp emma på min gula moppe, sedan åker vi vidare till Robin där Per och Jonas just nu väntar på oss. Tobbe och rickard(?) kommer senare tror jag. hih, Hare bra!

(kände för en bild på något sött och töntigt, va bli bättre än nalle puh, neej han är inte töntig, men jag är)
2010-05-13 @ 18:14:07 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


maao

Ensam hemma hela helgen, inte ens vovven är hemma med mig. Men jag tror detta blir superbra. Imorgon kanske jag ska till robin med resten, fredag kanske till Frida hemma i bergsjö tillsammande med flera av mina estetare, lördag kommer samma gäng som hos robin hit. Blir asbra detta, nu ska jag fixa middag, hihi, HEJ!
...♥och jag lyssnar på detta medans 
2010-05-12 @ 17:57:14 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


clean spaces

Idag ska jag städa övervåningen, har börjat damma av lite små saker, ska snart börja på riktigt. Ska dock se på ett avsnitt The Big Bang Theory först, för att bygga upp positiv energi, nu börjar det, HEJ!
2010-05-08 @ 12:20:36 Permalink vardag Kommentarer (3) Trackbacks ()


dream dream dream


♥min dröm, min absoluta dröm och bil ♥

2010-05-04 @ 19:32:24 Permalink vardag Kommentarer (3) Trackbacks ()


gnu gnu gnu gnuuuu...

Här är din gnu käraste Elinpelin! haha :D
2010-05-04 @ 19:17:33 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


hej hej

UNDER BYGGNAD :D:D HEEJ!
2010-05-04 @ 14:00:52 Permalink vardag Kommentarer (3) Trackbacks ()


And it's contagious

okej,.. alla har sagt att jag måste se (500) Days of Summer  och idag gjorde det, jag såg filmen alla rekommenderat. Efter min klasskompis skrivit i hennes och lenas blogg att hon också sett den och att var superbra kunde jag inte hålla mig längre.
Och jag måste berätta att den nu är en av mina favoritfilmer. Helt underbar, otroligt vacker, fantastisk musik, brilliant skådespeleri, väldigt ärlig och något man kan relatera till.
Min bror har nog rätt, har jag sett eller hört något jag älskar googlar jag bilder, musik och allt jag kan om de, jag är knäpp. Men här får ni det jag hittat.
Det är inte en kärlekshistoria, det är en historia om kärlek.
2010-05-02 @ 22:04:49 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0