ntent">

inspiration

Igår var jag med fina människor och kollade på Oscarsgalan, som wannabe designer blir man lycklig av detta, trots att jag sovit en timma, och en kvart så är det toppen ! Mila Kunis är min absoluta favorit i den lavendelfärgade volangklänningen. här är alla de finaste, enligt mig (:
2011-02-28 @ 17:45:33 Permalink inspiration Kommentarer (0) Trackbacks ()


scones till frukost


2011-02-26 @ 19:20:19 Permalink fotografi Kommentarer (2) Trackbacks ()


kärlek, ren som snö

igår fick jag reda på att jag kommer få chansen att se håkan hellström igen. lyckan sprider sig i kroppen. denna mans musik har hjälpt mig när jag haft de tufft. denna mans musik har inspirerat mig till eget skapande, denna mans utstrålning ger mig lycka som vägrar lämna kroppen. Hans kärlek till musik hjälper mig i min musik. Ingen kommer någonsin förstå känslan jag får när jag hör han ta ton till " för sent för edelweiss". jag vågar nog säga att han är min absoluta favorit musiker.
2011-02-26 @ 13:20:09 Permalink fina filmer+fin musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


vad vill du bli när du blir stor?

2011-02-26 @ 12:46:55 Permalink inspiration Kommentarer (0) Trackbacks ()


kvällslista

Min bästa vän är Jonas. Han är den som vet mest om mig, vi kompleterar varandra så fint. Han är världens bästa, jag älskar dig hjärtat.

När jag borstar tänderna använder jag min rosa lilleskutt tandborste.

När jag lagar mat sysslar jag ofta med mat som jag inspirerats från leila, jag har studer då jag verkligen verkligen vill laga mat och blir lycklig utav det. Det finns även de stunder då jag suckar djupt för att inget går som jag vill, vare sig de är pastan som är tre sekunder för överkokta eller att paprikan är slut alldeles för tidigt.

Jag är rädd, dödsrädd för clowner. Även för stötar, ballonger, fönster om de är mörkt och, ja mörker i allmänhet. Trånga utrymmen får mig att hyperventilera.

Den värsta känslan är när jag ser de jag älskar må dåligt. Att möte någons blick och se smärta, rädsla eller något liknande.

Den bästa känslan är kyssen samtidigt som han stryker bort tårarna från mig kind. Bästa känslan är då jag inser att mitt liv inte kommer rasa samman, för att jag har världens bästaste människor nära mig.

Jag är bäst på att snurra till all information jag får och bli oerhört rädd för någon annan, tänka tusen gånger om att något hänt eftersom denna människa i fråga inte svarar till exempel. Jag gör dock detta för att jag bryr mig så mycket. Så egenligen är svaret på frågan - jag är bäst på att bry mig för mycket om mina närmaste.

Jag är sämst på att berätta precis det jag tänker, att sätta ord på mina känslor. När jag väl sagt några ord så börjar jag analysera det jag sagt och kommer på massor av fler förklaringar på just det jag sagt, med bättre ord.

Jag lyssnar på jonas som hostar, stackarn.

Jag pratar sällan om hur jag själv mår, på riktigt.

Jag tycker om att vifta på fötterna innan jag somnar. Jag gillar att ringa till jonas bara för att säga hej, bara för att jag saknar honom. Jag gillar att höra min bror sjunga när han borstar tänderna. Jag gillar att se bronco yla för att glassbilssignalen hörs över vattjom. Jag gillar hur jag och kusin elin börjar sjunga på samma låt, samtidigt efter någon annans kommentar.

Kärlek är när vänner frågar hur man mår, eftersom de ser i mina ögon att de nyss gråtit. Kärlek för mig är när man får något helt random sms för att någon vill upplysa mig om något helt oviktigt. Kärlek är vackert, på så sätt att de får människor att känna sig trygga, i sig själva.

I somras umgicks jag med tanter och farbröder i bergsåker och delade på en mandelkubb och pratade om kronprinsessans bröllop.

Sist jag grät var för att inget stämde. smärta och missförstånd, ensamhet och osäkerhet.

När jag vill tänka sätter jag mig och spelar på min blåa gitarr. terapi.

När jag bakar bär jag mitt vit-turkos randiga förkläde och kikar i mina biblar'(leilasböcker) samtidigt som jag blandar några fina leila recept till något fantastiskt gott. lycka är att få fixa med bakning.

Just nu funderar jag på att kolla på the big bang theory.

I dag har jag varit hemma och börjat en storstädning, men hann inte riktigt klart för att vid halv två fick jag finbesök.

I kväll har jag kollat på en av hjärtats favoritkomedier, samtidigt som han kippade efter luft under hans favoritscen log jag för mig själv och slöt ögonen i smyg.

I morgon ska jag köpa presenter, och sedan ha melodifestival kväll med bästaste tantelin!

När jag vaknar på morgonen skriver jag ett godmorgon sms, sedan somnar jag om och snoozar en timma.

Om jag var ett djur skulle jag vara en pandabjörn.

2011-02-25 @ 21:30:24 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


vuxen poäng

lagat middag åt familjen två dagar i rad, sökt tre jobb bara idag, laggt upp en översikt på min ekonomi/ gjort en budget tavla, samt vattengympa på det med mina tanter. oj oj .

träffade kärleken idag, hihi. lever på våran lycka minst i en evighet. han gillade presenten, som ett litet barn på julafton log han mot mig innan han kysste mig och sa att jag är underbar.

fin dag, fin dag. godnatt
2011-02-23 @ 21:16:04 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


-

jag vill färga håret. ja!, igen. vilken färg tycker ni? inte mörkare än vad jag har, men jag vill ha färg. frågan är vilken, huh. hjälp

weheartit.com
2011-02-23 @ 19:14:17 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


pizzatime

Läste bloggen kalasgott i vanlig ordning då jag såg denna tävling och vart riktigt sugen på att vara med. det gick ut på att under februari baka pizza, en matpaj eller göra pasta. Jag var hemma igår pga ryggproblem och besök hos vårdcentralen så jag hade lite extra tid över. Den tiden stod jag i mitt vit-turkos rutiga förkläde och bakade pizza åt mig och familjen. Det vart två olika stora pizzor eftersom vi i familjen inte har samma smak. Till far och bror vart det en salami, lök pizza till min lillebror eftersom de är hans favorit. Till mig och mamma gjorde jag en av mina favoriter kyckling med banan & curry  med ruccola på toppen. Vart otroligt god. Självklart med Leilas deg, (med lite höftning för jag vill ha med salt och jäst). Hela familjen vart nöjda och jag hoppas nu på en vinst ! (:

 

2011-02-23 @ 14:44:08 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


problem

yeey! jag skulle börja flytta bloggen nu hade jag tänkt, men då funkar inte internet som jag vill, så ingen funkar the way it should. nu sitter jag med två trasiga bloggar med en beskrivning jag inte förstå mig på. usch. nej jag tror detta var svaret, jag stannar här !

designen försvann här. måste börja om men inte idag, eftersom blogg.se verka ha problem idag. pusssss

2011-02-22 @ 13:02:05 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


flytt

jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska flytta → hit eller inte, kan ni inte hjälpa mig ?
Jag är hyffsat nöjd med den enkla designen, men jag har skrivit här så pass länge, fastän jag är less på blogg.se så känns det jobbigt och kanske onödigt att flytta, va tycker ni ?
2011-02-20 @ 13:38:18 Permalink vardag Kommentarer (5) Trackbacks ()


bright but cosy

2011-02-15 @ 19:57:47 Permalink inspiration Kommentarer (0) Trackbacks ()


man måste dö några gånger innan man kan leva

välkommen lycka. jag har saknat dig och jag vet inte vad jag ska ta mig till nu. runt mig finns det sorg, ledsamma samtal och mycket förvirring. men jag mår helt underbart bra att jag knappt märkt det själv. jag sitter hemma och tror jag är rastlös. men det är inte fallet har jag nu insett. jag är för lycklig för att veta vart jag ska ta vägen. min kärlek till min omgivning har växt, under den vecka som tog slut nu har det stegras och växt sig stadig. vet inte vad som hände, kanske är det en efterlycka från mubaraks besked, kanske för att jag har fått baka mycket sista tiden, kanske för att det har varit mycket musik, kanske var det håkan som gjorde det. mest troligt antagligen, en blandning utav allt med älskling och håkan som största faktorer till den drastiska förvandlingen. det är märkligt eftersom jag under en längre tid försökt nå någon nivå där jag är en bättre människa och uppskattar allt runt om kring. när jag väl slutar anstränga mig byter min hjärna sett att se på världen. den är vacker, han är vacker, och vet ni vad? han är min. min egen. och jag uppskattar han mer än något annat. usch, han måste haft det så tungt under min mörkaste tid, jag drog ned honom i den dyn jag själv satt i. 
  alltid när jag når dessa himmelska moln vill jag förändra allt. antagligen för att jag får ork till att ta tag i saker. resultat utav denna gång kommer bli att jag ska göra om bloggen, kanske avskalad design, vitt. eller färgsprakande, det löser jag imorgon. jag ska även börja läsa Jane Austin nu som jag länge velat, underbart ellerhur?


vet ni vad? han är min.
2011-02-15 @ 18:38:22 Permalink kreativtskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()


kärlek för mig är, du

kärlek är ett knepigt begrepp.  eftersom det är så pass personligt, vad man själv definerar som kärlek kan vara långt ifrån annans uppfattning.
 kärlek för mig är när någon ringer endast för att säga hej. kärlek för mig är när någon kollar en i ögonen och sedan ler för de finner inga ord. kärlek är när man möter någon som efter första ögonkontakt frågar om något har hänt, när det har det. kärlek är när man inte behöver prata för att förmedla vad man menar, eller när man bara kan ligga brevid varanda, lyssna på adetagens rythm och krama om varandra lite extra.
 imorgon är kärlekens dag som jag finner uppblåst. eftersom alla dessa småsaker är vad man enligt mig bör lägga tyngd på. inte på köpa rosor eller dyra smycken. kärlek är så mycket mer än så, och på kärlekens dag är det väl sånt man ska syssla med?

imorgon ska jag pussa på min pojk, jag ska sjunga och spela tillsammans med min fina klass, krama om elinx2 och säga hur fina dem är. sedan ska jag sjunka ihop med min pojke i en soffa någonstans, hålla hand och somna om.

2011-02-13 @ 22:28:29 Permalink kreativtskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()


en turkos dröm

2011-02-13 @ 13:36:00 Permalink inspiration Kommentarer (0) Trackbacks ()


magiskt

igår var världens finaste kväll. finns inga ord, håkan, du är kärlek för mig

spellista med de låtar jag minns speciellt han spelade igår. magiskt.

ps, jonas du är ännu mer kärlek för mig, hihi
2011-02-12 @ 16:50:12 Permalink fina filmer+fin musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


a fire starting in my heart

Älskling tycker jag är lite deppig på denna blogg, jag förstår vad han menar men mina texter kommer ofta ifrån något ögonblick som gjort ont. Dock ska jag försöka bättra mig lite.
Idag när jag vaknade av solsken visste jag att de skulle bli en fin dag. Jag gick ut efter frukost tillsammans med mamma och satt ute i solen. Jag läste Bridget Jones och fnittrade. Efter det gick jag in och var lite flitig med en läxa som är en eller två veckor sen typ. bra gjort. Super mysig middag med efterrätt jag pysslat med tidigare. Ligger bra till med veckans städning, bara damsugare kvar nu vilket går fort.
Pratar med honom på skype nu. Usch va han gör mig glad. Du är mitt solsken hjärtat.
Imorgon är en start på ny vecka som ska innehålla :

♦rep till öppethus
♦flitigt plugg (har jag lovat mig)
♦forsätta i samma stil som förra veckan med träning ( vart ett styrkepass, slalom och vattengympa, heja)
♦muntligt seminarium i kulturhistoria
Håkan Hellström ! (hihihhi åh.) 
♦öppethus på skolan = ett antal uppträdanden
Älskling, för att vi är värda det


Stolt nu jonas? (:

2011-02-06 @ 18:28:50 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


fucking perfekt

alltid gillat pink, hon har nu gjort det igen. hennes låtar är så meningsfulla, tycker det är underbart att en sån pass stor musikprofil vågar skriva om sånt hon själv tycker är viktig.
Videon är vacker, men höll på svimma på ett ställe. Ni som känner mig och kollar på videon kommer veta varför, haha. Men annars så. Lyssna !

2011-02-06 @ 18:19:37 Permalink fina filmer+fin musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


.

hur man lär sig livet.

2011-02-05 @ 22:54:08 Permalink fina filmer+fin musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


hejdå

en bil som går på tomgång, gör världen lite mer sur. den kommer aldrig riktigt iväg, aldrig till starts. En fin besöker och en fot trycks mot gaspedalen. hjälper ett tag men fastnar sedan i ett tomläge igen.
Ensam är hon, utan honom ingen ork. abstinans efter en timma själv. Vek. patetisk känsla att inte finna driv, att inte ta för sig. Vill inte göra annat än att vara med han. är det fel? Är det fel?, vänner är fina, fina är mina vänner men jag lägger dem på sidan för något som inte blir av.
äsch va fan. hejdå
2011-02-05 @ 17:27:12 Permalink kreativtskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()


think twice

hemma och va sjuk idag, huvudvärk, liknande en jordbävning på livshotande nivå. min finaste hade inge skola idag, vilket ledde han till mig. världens finaste dag.

Finaste tar djupa andetag i lugn harmoni. blir lite mer tyst, och lite mer stilla. han är vacker när han sover.
Pet. han vaknar till och slänger ut en lögn om att han inte alls somnat, utan bara är fokuserad på OC som spelas på tvn på andra sidan rummet. han är fin och har precis gjort min dag underbar trots all jordbävning.


weheartit.com

2011-02-04 @ 19:14:16 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


puss

Jag är enormt sugen på att resa, jag och jonas pratar ofta om det vart vi ska åka och så efter vi tagit studenten. Jag har idag suttit och kollat på fina bilder och slängde ihop ett kollage med mina drömresor. Eller, detta är lite mer hälften av allt jag ska göra innan jag dör. Men, så här är det, innan jag dör ska:

Jag vandrat på turkiets gator i värme och sedan vakna upp och se den resande solen över staden nedanför min hotellvåning.

Jag ha varit i kina, hälsat på mina släktingar i pandareservaten, vandrat utmattad på den kända muren och sedan le i beundran av den vackra utsikten.

Jag med jonas ta en promenad bland gröna kullar och se på gamla slott i irland och skottland.

Vi ska under en tid bo i New York, i de radhusen som sitter ihop och har en trappa till entren. Jag ska fika i central park på lunchen med mina vänner.

Surfa i Australien och hälsa på Karin, Simon och tjejerna.

Dansa med afrikaner och se jonas spela fotboll med barnen på gatan, efter en dag ute på savannen letande efter elefanter tillsammans med Anki, jonas mamma som älskar elefanter.

Jag och jonas åka till New zealand mysa bland de vackra bergen och kolla på ställen där våra favoritfilmer spelades in.

Puss!
2011-02-01 @ 16:42:39 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0