ntent">

Wollie Bollie

Heej! jag var och såg kenny begins på premiären. Och finns det någon skänaste karaktär?? ÄLSKAR , jag bara älskar kenny ! Haha, filmen var mycket bra.  Så gå och se den! Var även på Birsta idag med frida, men köpte inget , duktig som jag var . Nu ska jag nog slå på en film och mysa. Puss
2009-03-27 @ 21:54:14 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


GATUFESTEN 09!

 Ojoj, kommer bli toppen, eller va säger ni? syns där !
 
Klara artister:

 Tomas Ledin Ace of Base

 Jerry Williams Ulf Lundell Lena & Orup Hammerfall  
 Soundtrack of Our Lives A-Camp   

 Backyard Babies  E.M.D. Titiyo Marit Bergman

 Rydell & Quick Agnes Carlsson

 Darin Miss Li Adiam Dymott Bullet

 Erik Hassle Far & Son

2009-03-24 @ 18:01:01 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


En shopaholics bekännelse

Såg denna på premiären igår med Frida. Och för det första kändes det som man såg den sista föreställningen innan den sluta visas på bio ungefär! För , vad kan det ha varit, 30 personer? i en sal för 460? Det tyckte jag var bara löjligt. Visst det var väl skönt men ändå lite tråkigt tycker jag. Filmen i sig själv var sådär. Den va små gullig, rolig, pinamt skojig. Men från mig får den inget toppen betyg. Det var en mysig film, inget mer. Men när man gick ut efter bion var man bubbligt glad, och det är ett plus! Så ger den en trea av fem möjliga! En måbra film helt enkelt. pusss
2009-03-21 @ 13:09:38 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


let go

Dagens guldstjärna går till Rickard -mobilräddaren. Som de flesta vet har jag tappat mobilen i backen., väldigt mycket. Just därför tror jag det blev som de blev, mitt batteri va uppsvullet. Ganska komiskt, men inte så bra tror jag! Det hade alltså blivit tjockt, så skalet på mobilen höll på att spricka. Men då hade Rickard ett lika dant batteri hemma, som jag fick. Tack. Annars har det varit en ganska vanlig dag. Mycket bra dag alltså. Mysigt när man känner att våren hänger i luften. Att sommaren är påväg känner man i vinden. Och jag gillar det.
  Ger mig lite ångest över moppe kortet som jag inte tagit än bara. Jag tror inte de är ett bra tecken att jag har varit med en mindre moppe olycka och en bil krock. Jag gillar det inte. Blivit rädd för trafiken och de är inte bra. Iaf så måste det göras, och det kommer gå bra, det vet jag..
   Plugga är vad jag ska göra nu, försöka iaf! Franska och bild prov imorrn. Inte de lättaste, bild är ju mitt favvis ämne, men.. konsthistoria? Franska är bara allmänt svårt. Men jag tror jag ligger hyfsat bra till ändå! Och det är kul när det går bra.
Så det är vad jag ska syssla med nu. Ta en skål yoghurt och flingor med godsaker,.. och plugga!  Puss

2009-03-17 @ 19:56:35 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Feel this

Dagenslåt : Feel this - Bethany Joy Galeotti

Va?! har jag en blogg?.. Men nu ska jag presentera *trumvirvel* TADA, Den nya emma ! Våren är på ingång, jag känner det i hela kroppen. Jag städade rummet och delar av huset igår, från topp till tå, tog en dusch och sedan, som ny? Känner ni er trötta, irriterade, äkliga. Städa rummet. Helt sjukt men det funka iaf för mig. Och igår när jag kollade mig i spegeln såg jag en ny kraft glittra i mina ögon. Världen är vacker, och jag älskar mitt liv. Jag kommer nu slänga in en stor bild uppdatering för att dukumentera de dagar jag inte bloggat på. PUSS.
2009-03-15 @ 17:58:29 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0