ntent">

smile

Ska vara med Frida en stund här i vattjom, sedan ska jag dra in till Bosvedjan. Där ska jag vara med mina fantastiska esteter + käraste Agnes som nästan är estet (: Vi ska grilla marshmallows, spela lite gitarr, äta gott och umgås.
 Imorgon ska mina kära luksta och norrhassel människor komma hit (förhoppningsvis)-kommer blir asmys ^^
En underbart bra helg. Älskar mina nära. usch va jag är lycklig HEJDÅ :D

2010-04-30 @ 19:08:57 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


i will never forget

nej,.. jag har inte glömt detta halsband.. vill fortfarande ha de. Men det är såå dyrt.,
För er som inte vet så är detta en kopia av ett halsband Arwen hade på sig i en av sagan om ringen filmerna. Otroligt vackert och jag ha suktat efter det i flera år. Dels för att jag fycker halsbandet ser ut som något en älva skulle ha på sig, plus att Arwen (Liv Tyler) är så vacker. åhh.. typiskt.

2010-04-28 @ 16:22:04 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


you really dont care for music do you?

Kalas dagar -  mycket jobb. helt slut nu. Mor fyllde år igår, iförsig hade vi inget kalas då utan vi bara firade det med frukost och paket på sängen. Men idag har min bror tagit konfirmation. Så vi hade ett firande för två skäl.
Jag har spenderat min helg med att städa, baka kakor och tårtor. Helt slut nu men fick ju en fin dag med tjocka släkten. Nu ska jag träffa Frida, vet inte vad vi ska göra men det ska bli skönt.
Bilder från dagen:
2010-04-25 @ 16:45:20 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


oh happy day

Ett grattis inlägg en dag efter eftersom jag inte hann igår.
Så grattis mor på.. va var de nu igen, 25 års dagen? (:  

2010-04-25 @ 16:34:27 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


ååh röda remmar.. ♥

2010-04-19 @ 12:48:20 Permalink vardag Kommentarer (3) Trackbacks ()


helo darkness my old friend

Igår kväll var jag med Frida, och vi hade spakväll. Det var super mysigt. Ansiktskmask, Fotscrub, Bodyscrub, hårinpackning och efteråt smörjde jag in mig i lite grape body butter. Vi var lena som bebisrumpor efteråt. super härligt. Vi smaskade på gurk och morotsstavar med dipp. Vi fuskade lite med chips också men de var vi värda. Efter våran spavisit i min bastu gick vi över till att sjunga Lips på xbox, som balsam för örona också.
hehe..
2010-04-17 @ 14:34:50 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


-

Satt och läste Fokis blogg, och hittade ett inlägg om kost gjort av kasettband. Dom var otroligt vackra, och därför lägger jag in mina favoriter här:Källa

2010-04-15 @ 17:41:33 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


come on sisters

Sol, cykel, grillning. Våren är här och jag utnyttjar ljuset och värmen till tusen. Igår cyklade jag runt med Frida i tre timmar, runt runt på alla små vägar som finns i matfors. Idag har jag suttit ute och målat i solen.
Längtan till sommaren är så stark att de gör ont.
Detta firar jag med att göra en så otroligt fin spotify-lista med B A R A emma musik.
vill ni så har ni listan här, med passande namn.. hihi. asbraaa
2010-04-11 @ 17:37:59 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


i don't care


bildkälla
2010-04-10 @ 23:53:45 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


once, just once

Jag behöver en vårjacka, och vet inte riktigt vad jag vill ha. Skinnjacka är snyggt och funka till allt, meen allaaa ha en och det är inte riktigt mig, men jag har hittat en riktigt fin på HM för 399:-. En annan vårjacka från HM för samma pris är en längre modell i beige, otroligt snygg! men jag hade en lång vårjacka ifjol och vill ha en kort iår.. så jag vet inte vad jag ska göra. Ni få hjälpa mig =)

2010-04-10 @ 23:28:01 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


i say a little prayer for you

Tänkte spinna vidare från förra inlägget med bilder från Leila Lindholm's bok " a piece of cake". Denna bok innehåller otroligt vackra och inspirerande bilder. Första av bilderna är en del av mitt dröm hus. Färgerna, burkarna, skåpen, lantigt men så vackert. Jag kan inte säga annat än att de är en del av mitt dröm kök. Resten av bilderna är också så otroligt vackra, som en midsommarnattsdröm, lantligt, romanstiskt, frescha och pastelliga färger. Har ni inte boken, men älskar att baka och pyssla i köket är denna bok ett måste!2010-04-09 @ 19:19:28 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


ain't no sunshine

Dagen har jag spenderat med Jonas på birsta. Inget köpt utan vi har bara strosat omkring. super mysigt.
Just nu sitter jag och drömmer mig iväg, vi var på ikea idag och det startade tankar om hur mitt dröm hus skulle se ut. jag har så många drömmar om " the perfect house" men det absolut bästa skulle vara något mysigt hobbit hus i fylke.. om mina drömmar skulle slå in. hmm.. Men de måste ha en kök som Leila Lindholm,.. hihi. Jag svävar lätt bort, speciellt nu efter en underar dag, trött är jag också. På slutet gick mina ben runt bland sängar och skåp med namn Hampus utan att jag egenligen orkade, som en robot.  
En till sak jag märkt, är att jag har en låt minst i varje inlägg.. märkligt. Men varje dag har minst en tema sång, eller en sång som känns extra skön att lyssna på. Idag är en mysigt flytande dag.. vilket leder mig till gammal musik.
Många punkter idag, hoppsan, hihi..
2010-04-09 @ 18:23:57 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


when I want you

Två dagar har jag varit runt mina käraste vänner, efter två mysiga dagar ska jag nu sätta mig och spela lite gitarr. Mysig musik inspirerar. Nu ska jag inspirera er. Med låtar jag håller på lära mig, eller har spelat ett tag. underbara låtar only.  Enjoy (:

2010-04-08 @ 21:34:35 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


don't stop believingIgår startade jag en storstädning i mina garderober, jag gjorde klar en, och en är kvar. Tre fulla kassar med kläder jag tänkter skänka och/eller slänga bort står nu i hallen. Något säger mig att det kommer bli ännu mer i garderob nr.2.
Denna städning har jag skjutit upp länge, och är glad att jag tagit tag i den. Garderob nr.2 kväver mer ansträngning, därför peppar jag med bra musik nu. Jag är så snäll så jag ska dela med mig av den superbraiga musiken jag lyssna på. Det är några killar som framför allt gör covers och jag har funnit dom genom youtube. Sångaren - Sam Tsui - är hur duktig som helst, och har tillsammans med sina kompisar gjort covers på kända låtar. Han sjunger ofta med sig själv, flera stämmor och sedan klipper ihop allt till ett vackert nummer, jag har visat många när han sjunger ett Michael Jackson medley, så jag visar inte det här idag. Men jag tänkte bland annat visa hans version av " Don't stop believing"-Journey. Enjoy!

2010-04-06 @ 12:45:00 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0