ntent">

whats in your heart

Weii, internet funkar igen. Kändes lite dumt eftersom de är så fint väder nu. Men men, livet är ironiskt, det får man ta, haha.
  Har varit ute och målat på krukor idag, inte klar men de va lite kul sådär då, annars ha de inte hänt ett skit, bara ta vara på de extra dagarna vi fått ledigt. Jag orka inte slösa bort dom här, jag är ledsen men ni förstår. haha hej !
2009-05-22 @ 18:48:20 Permalink vardag Kommentarer (3) Trackbacks ()


how long

Vinden känns kall. Den är stark, vill att man ska föja med på äventyr. Jag vill vara pocahontas, jag vill följa vinden vart den än tar mig. Varför är man tråkig och stannar kvar? Kämpar för att stå stadigt på benen och inte följa med i den tunga, tjutande vilda strömmen av luft. Någon dag ska jag följa med, en vacker dag den ska visa vart jag ska.

Och jag ta J med mig

2009-05-16 @ 15:26:07 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


i got my angel now

Satt och funderade, tänk va många otroligt dumma och onödiga saker man gör vardagligen. Saker som var menat som en fin grej till en människa man ser upp till, men blir fel när det formats från dina djupa tankar, till klumpiga ord. Den dagen man suttit och studera en människas ansikte men avund och kärlek, och vill förklara med ord hur otrloligt värdefull och vacker han är. Men då orden inte räcker till. Man fegar ut. Då alla mina tankar som jag ängnat de sista minuterna eller längre till att förbereda min kärleks förklaring till denna människa försöker komma ut. Men då när allt snubblar vid mina rosenröda läppar och stannar där, för att det känns som om min simpla förklarning inte skulle räcka. Man fegar ut, och fortsätter sina tankar i sin ensamhet.
    Men när man väl tagit de klivet, utanför mina läppar brukar det uppskattas, och man känner sig nöjd, nöjd över att fått räta ut alla mina ihop trasslade fraser. Öppna fönstret och släppa in ny luft. Människan i talo vågar släppa ut sina tankar , och de dumma och onödiga sakerna jag tidigare nämnde, var upplösta, till små partiklar och seglar iväg i vindens lätta bris.


2009-05-09 @ 11:16:14 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


halo

Mår betydligt bättre och de blir skola imorrn. Missade både klädsimm och fysik prov idag, och jag hatar att få rest nu på slutet, jag är less på skolan och vill inte ha nå mer arbete på ett tag. Antar att jag inte är ensam om den tanken nu. Vill ha sommarlov då man kan bara ta de lungt med älsklingen. Ska inte skriva mer nu, så ha de bra!

2009-05-07 @ 21:10:39 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


He spoke with a voice that disrupted the sky

Sitter hemma från skolan ont i huvud och mage. Mitt huvud försöker säga någonting till mig, men med så många röster jag hör kan jag inte förstå. Hålet i min mage värker, jag vill krypa in i din famn och aldrig komma ut ur den igen. Jag har inte heller haft ork eller lust till att skriva, min blogg är en samling av tankar, känslor och inspiration jag får. Och när jag inte känner på något speciellt vis, inte hittat någon inspiration eller inte vill dela med mig av mina tankar. Då blir det tomt här, precis som veckan som gått.

Jag tror jag har hittat lite inspiration idag, ifrån den människa som jag älskar så otroligt mycket så ord inte räcker. Iaf har han inspirerat mig, han har världens styrka. Han går egenom motgångar som jag inte vet om jag klarat av. Det är svårt men han klarar det och det tycker jag är helt fantastiskt.

Min glädje blir bara större och större denna dag, och jag känner mig gradvis bättre. Har åter igen insett hur lyckligt lottad jag är, att få vara nära dessa underbara människor. Ni vet vilka ni är , och jag älskar er alla.


He was standing there by the broken tree
Hes hands were all twisted he was pointing at me
I was damned by the light coming out of hes eyes
He spoke with a voice that disrupted the sky
He said ' Come on over to the bitter shade,
I will wrap you in my arms and you'll know you've been saved'
Let me sign, let me sign, can't fight the devil so just let me sign.

2009-05-06 @ 15:33:07 Permalink vardag Kommentarer (3) Trackbacks ()


RSS 2.0