ntent">

trygghet

Att vakna av värk är aldrig en bra start. Att se sorlig film om tragiska saker jag alltid varit rädd för. Att skämma ut sig genom att återigen inte kunna hålla tårar tillbaka, känslor. Sen mer smärta. Smiter iväg tidigare utav all värk. Blir bländad, men ändå mörkrädd. Träffade dig och du gjorde allt bättre. Att må dåligt och ligga i din famn, dina armar ger en helande kraft. Nu ska jag krypa ner i soffan, dra upp knäna till hakan, kolla på halvåtta hos mig, sedan idol. Jag ska bara vara. Tårar får komma här. Här och med dig. trygghet. puss.


2010-09-30 @ 19:33:36 Permalink kreativtskrivande Kommentarer (4) Trackbacks ()


νέους της χαράς τους

Nu närmar det sig dygns skifte och det ska bli fredag. Då har jag gått ännu en vecka i vardagsrutinen. Att åka buss är lärorikt. Denna vecka har jag tänkt mycket på detta, tänkte dela med mig av två av dessa tankar. puss. 


1. De som nu ifjol var kvar på skräcken. Fortfarande gick i de sunkiga korridorerna och höra orden som skar, eller var det bara till mig? nej. alla har varit där. Och det jag under denna vecka fått en bekräftelse på är den teorin jag haft länge. Att man inte kunnat varit sig själv de senaste åren på tegelskolan, man försökte men nådde inte fram. De jag nu ser är små knoppar som blommat. Sorligt men härligt, personligheter isf tidigare skal. Många som längtat ut till att möta sitt egna liv, möta sig själv, ha nu fått de. Röda byxor, blommigakläder, de slitna stora jeansen, de små tecknen på frihet. pusspådet.


2. Denna tanke har visserligen slagit mig tidigare, men denna vecka har det visat sig så tydligt. På morgonbussen ser det lika ut varje ny dag. De är de som har sina platser, de som alltid sitter med sina headphones och halvsover i sin egna värld. De är alltid ett par tjejer som är förvånansvärt morgonpigga och pratar skvaller så öronen värker. De är de tuffa killarna längst bak, de som inte orkar vara sociala för de är less på de tunga mornarna, men slår på något standbyläge, det lyser men det funkar inte riktigt som vanligt. De är den lugna kontornissen som lyssnar på mixmegapol i sina headphones, det är den stressiga pluggisen som gör alla andra medvetna om att de glömde sina böcker hemma. Och, så är det vi, som alla andra sitter med sina headphones,men vi, vi lyssnar på morgonpasset, den lite mer otåliga av oss bläddrar runt bland de få radiokanalerna man får in här. Det är vi som har varandra att luta sig på när man är extra trött, att få en kram av, en puss på pannan när man håller på att somna in precis efter man satt sig ner. Med huvudet på hans axel. Allt är sig likt varje morgon. Tryggt.2010-09-16 @ 23:24:52 Permalink kreativtskrivande Kommentarer (5) Trackbacks ()


στον εγκέφαλό μου

För att göra något på min lunchrast och rasterna snor jag en lista av mina favorit bloggeska Flora,

10 FAVORITER
Färg:  turkos
Mat: Mammas Carbonara, grillad kycklig/grillad fläskfilé
Band/Artist: Så svårt att säga, just nu, Frida Öhrn
Film: Lord of dogtown, Sagan om ringen, mycket mer. 
Bok: The host, breaking dawn
Sport: Fotboll på tv, hockey och spela.
Årstid: Höst.
Veckodag: Fredag
Glassmak: Hallonsorbet, choklad.
Tid på dygnet: 20.00, lagomt att börja göra något på kvällen, även lagomt att sätta sig vid tv'n och mysa.


9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: lycklig och lugn.
Smak: Banan.
Kläder: Ljusapojkvänjens, linne med tryck, pappas gamla kofta och lila mössa .
Bakgrund: Björn glädjetjut för han äntligen lyckats raderat sina mail.
Nagellack: inget alls för tillfället, bara rester från de svarta igår.
Tid: 14.03
Omgivning: Mitt arbetsrum på skolan.
Irritationsobjekt: Att inte sluta samtidigt som jonas.


6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: hm.. dejtat är fel ord, men ja, är tsm med min bästa vän  
Brutit mot lagen: Nee, tror inte det.
Blivit arresterad: absolut.
Badat naken: Ja!
Varit med på TV: På typ mittnytt i bakrunden.
Kysst någon du inte känner: Nej.

3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Elin(x2), Evelina och Jonas.
Du tycker om: måånga fler än tre?!
Du inte gillar: meen..

2 VAL
Kaffe eller te: Te.
Vår eller höst: Höst.

1 ÖNSKAN:
Att jag nu var i grekland med min käraste Elin Jälmevik och min poojke, uscha va underbart de skulle vara

.
2010-09-06 @ 15:19:06 Permalink vardag Kommentarer (3) Trackbacks ()


i wonder how

Vet ni vad? Imorgon är det säsongsstart i ett av mina favorit program, Halv åtta hos mig, hihihi ! Och vet ni? dagen efter imorgon börjar ännu en favorit. Idol. herrejösses vad lycklig jag är. Hösten är här och jag älskar det. nu ska jag varjekväll se på favorit serier, mysa med min pojk mina vänner och familj. hihih. Nu ska jag städa övervåningen klart, mitt rum, ut och jogga, hemmaspaa och se en film som jag köpte igår med två av mina fina vänner. PUSS

(ja, jag är en tantis som kollar på halvåttahosmig men jag älskar det, samtidigt som jag är denna tant spelar jag tarzan spel på dator när jag är sjuk och lyssnar fortfarande på mitt favoritband för några år sedan, mcfly. och vet ni vad? jag är ganska härlig har jag märkt. hihi. )

2010-09-05 @ 14:53:29 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


ung av evigheten, jag ska åldras här hos dig

Vilken otroligt vacker dag. Vaknade en kvart innan bussen skulle rulla iväg, men varför skulle de vara ett problem ? Jag såg inget problem i det utan drog på mig mina silvergrå chinos och sprang iväg. För jag skulle träffa honom. Godmorgon puss, hålla handen och luta mig mot hans axel, lyssna på morgonpasset, puss hej då. Träffa min finfina klass och den lite exta finfina elinduon. Efter att fått använda hjärnan någon timma tills klockan var 10.48 då jag tog min slita handväska jag snott av min mor och skuttade ner för det berget som låg norrut från stan. Jag skulle spendera fina timmar med min bästaste och en av mina fina vänner. Efter två fina lunch timmar börjar jag sakta bege mig uppåt mot berget igen. Att sväva på moln är härligt. Jag har insett att jag ofta gör det, mina moln är fina, men de är inte rosa. Det är otroligt vita. Nästan bländande, nästan precis som honom. Solsken. Åter igen på vårat fina berg fick jag reda på att jag ingen lektion hade. Lite surt muttra jag för mig själv när jag insåg denna fakta. Ingen lektion och min finaste satt nu på en buss påväg hem. Använda hundblicken på telefon funkar. Jag skuttade neråt igen glatt när jag visste att jag fick spendera ännu mer tid med honom. Många talar fula saker om våran hemort, även så jag. Men det kan vara förjäkla fint ibland. Usch vad jag är lycklig. Blicken jag möter igen i matfors går inte att beskriva. Att skatta tillsammans med dig är det finaste jag vet, allt är så enkelt och allt är så otroligt mycket, så otroligt allt. Honom är det bästa. Honom är det finaste. Tack för en underbart vacker fredag, alla ni som skiner på mig och gör mig till världens lyckligaste. Nu ska jag krypa ner i min säng, och tänka precis som min kära kusins favvis poet tänkte en gång.

Här ligger jag och duger.

2010-09-03 @ 23:34:57 Permalink kreativtskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0