ntent">

-

2011-01-30 @ 21:12:09 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


late night heartbroken blues

Idag skulle jag vilja vara stå så här, kolla på järnvägen jag snart ska åka bort bort bort med

idag skulle jag vilja stå såhär under sensommar kvällen

idag skulle jag vilja se dessa flyga över mitt huvud från busbacken på studentmorgonen

idag skulle jag vilja bo i detta, gräva ned mig i en bok och aldrig komma ut

åka iväg, bort, med honom, han, den finaste. puss

http://weheartit.com/ 
2011-01-28 @ 22:10:10 Permalink fotografi Kommentarer (2) Trackbacks ()


-

Absolut den bästa filmen iår. En av de bästa filmer jag någonsin sett. jag är lycklig.

2011-01-28 @ 21:08:10 Permalink fina filmer+fin musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


-2011-01-25 @ 12:13:12 Permalink inspiration Kommentarer (0) Trackbacks ()


"Jag är fantastisk. Oemotståndlig sexgudinna, hurra!" - Bridget Jones

Min käraste kusin lånade ut en bok till mig i fredags som jag började läsa igår, har suttit och läst ut halva nu. Vill inte att den ska ta slut. Det är alltså Bridget Jones Dagbok - Helt fantastiskt bra bok. Blir så lycklig, länge leve stress, ångest, tröstätande, trasiga strumpbyxor, rosiga kinder, uppmärksamhetsbehov, pengabrist. Åh Bridget. Så underbart bra.


2011-01-23 @ 17:22:49 Permalink fina filmer+fin musik Kommentarer (2) Trackbacks ()


I met up with the king

Igår tog jag bussen upp till härnösand, traskade upp till kusin, fixade p3guldspellista och fikade, sedan traskade vi nedåt stan igen och mötte upp Johannes, Matilda och Dario för att köpa ingridienserna till en superduperfin middag. Vi lagade mat från halv fem till sju, och det gav resultat. Huset fylldes på med ytterligare fyra fina människor och vi hade en jättemysig kväll. Sitter nu och lyssnar på fina fina First Aid Kit. Det är såå, precis så jag vill också göra. bebisspråk är bra tack tack. Hej bridget !

2011-01-23 @ 17:16:09 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


more.

Jag insåg att det finns mer felfria bilder, som inte är size zero. Dessa tjejer Elsa  och Whitney Thompson är otroligt vackra.

2011-01-20 @ 21:03:29 Permalink inspiration Kommentarer (0) Trackbacks ()


felfrihet

ingen egen inspiration till att skriva. trött efter 50 längders simmning men hittade dessa fina bilder igår, som jag tänker dela med er nu. min åsikt om vad vackerhet är och vad elegans betyder finns i dessa bilder. Felfrihet

2011-01-20 @ 20:39:36 Permalink inspiration Kommentarer (0) Trackbacks ()


a tear from you

Blir less på folk som bara pratar om saker de säger de vill göra med en, men sedan hitta på det med andra. Så otroligt meningslöst. usch..  
men men.
Läste nyss ett inlägg som Hanapee skrivit om filmer hon gråtit till. Vart lite inspirerad så här får ni en lista av mig av serier och filmer (kanske kortare, men kanske bättre hehe)

2011-01-19 @ 19:18:34 Permalink fina filmer+fin musik Kommentarer (2) Trackbacks ()


det är nära nu, hihi-

2011-01-19 @ 14:42:18 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


i would catch a grenade

2011-01-19 @ 12:36:03 Permalink fotografi Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tell the devil I said “hey” when you get back to where you're from

Ett capo, frukt, Fridas present, plånboken, plugg. Var det jag skulle ha med till skolan idag. Jag glömde allt. Trots att jag är små sur idag ska jag försöka vara glad nu.

Igår hade jag en toppen bra kväll. Min fina kusin Elin följde med hem igår. Vi åt och sedan åkte och simmade. Vi simmade tjugoen längder och sedan trampade jag vatten i sju och magträning i fem. Kändes som en gummiorm efter, men var superhärligt. Väl hemma bakade jag och elin scones, tog in dem till mitt rum och såg på fame.
Mumms på den kvällen. helt underbart mysigt.

nu sitter jag här sur och bitter och ska snart skriva prov. Usch. Nu → Photoshop. 

2011-01-19 @ 11:40:37 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


whole again

Underbar dag
Väckarklockan ringer kvart i åtta med toner av bob maley, jag tycker av och sträcker mig efter fjärrkontrollen till dvdlådan. Trycker på play och fortsätter konungens återkomst lagomt en timma kvar från igår kväll. Smiter in i köket där jag ser att min mor kokat två ägg åt mig, kärlek. Svänger ihop en supergod frukost och ta med den in i mitt varma sovrum. Hoppar ned i sängen och snor täcket runt mig och njuter. När jag ätit upp klär jag på mig kläderna jag hängt på stolen- väl förberädd. Sminket ligger på bordet bredvid så jag under inga omständigheter behöver lämna rummet. Jag myser till en av världens bästa filmer och jag är lycklig.
På busshållsplatsen möter jag Tina, har alltså sällskap ända till stan, byter buss och upp till skolan.
Fin putsar på uppsatsen drygt fyrtio min, tar paus, åter till arbetet och trycker på "SKICKA". Så otoligt skönt att vara klar. 
På väg ned pirrig för jag ska se det ansiktet jag kan smygkolla på i evigheter. Han ler stäcker sig fram, en puss och ett lent hej. jag älskar dig. 
Flera timmar med honom idag, pratar om vilka jobb vi kommer ha i framtiden. 

J: "Ja, men främst av allt skulle ju vara att kunna vara en ninja turtle"
Hans ögon är vackrare än vad jag minns. Hans skratt mer levande än i mina tankar. Hans hand varmare och hans kram mysigare. Jag har glömt bort att perfektion finns. Han påminner mig varje dag vi ses. Puss. 
2011-01-17 @ 15:31:52 Permalink kreativtskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()


tree? I am no tree, I am an ent

En dag med massor utav gitarr, sedan har jag tillsammas med mamma slängt ihop tre rätters, och dagen avslutas med de två tornen. Saknar min älskling, han skulle varit här och fnissat i lycka utav filmen med mig. buhu♥ 

2011-01-15 @ 22:56:53 Permalink fina filmer+fin musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


take, take, take it all

Igår var jag med Fridus! Höll som vanligt på att avlida när jag är med henne. Vet inte var det är som gör det. Men vi dog av skratt. Vi startade våran kväll med att gå ned till gammmdatorn och kolla på gamla webbcam videos som jag och frida gjorde från någongång i trean/fyran ända tills 2007 eftersom kameran dog då. Kollade på filmer som frida gjort alldeles själv under tiden jag var på toa. Såå söt.. tror jag ska publicera dem på youtube så jag kan ha de här på bloggen hehe! Sedan hade vi party till Rolandz (PARTYREMIX) och spelade Kinekt. Fin kväll, fin kväll!    

Tog precis en paus från morgonspelandet. Sitter under mina två supermysiga filtar(enanyköptpårea,hih) och klinkar och använder strupen. Jag har, som många vet, en ny favoritlåt. Med Bruno Mars, Grenade. Den jag sitter och försöker lära mig nu, blir det en storsamling kanske? nobody knows (:


2011-01-15 @ 11:05:16 Permalink fina filmer+fin musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


hihi.

jag lyckades med bloggen, är nöjd nu. som sagt ska jag fixa headern på photoshop på skolan, men jag fick till bloggen så den är bred ! till skillnad från förut då jag kunde ha 500px breda bilder kan jag nu ha 700 px hihih! lycklig.

2011-01-09 @ 18:35:31 Permalink fina filmer+fin musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


renovering

Jag håller på att bygga om här på bloggen, vitt och ljust och stort. Inte klart, länkar och menyn kvar till imorgon. Ska även göra något mer på headern, men de får bli på skolans photoshop, inte här på paint haha.. Godnatt säger nu jag och jonas med ett fnitter puss.
2011-01-09 @ 00:49:02 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


en gulkornig dröm

Jag vill ha en polaroidkamera som jag kan springa runt med och knäppa grumliga bilder med som jag sedan viftar ivrigt i luften. Jag känner såhär idag bland uppsats och val. Jag valde fel men det struntar jag i nu och kollar på fina bilder på sånt jag tycker om.

1.                                                                                                                                2.

3.                                                                                                                                4.

5.                                                                                              1. två människor som genom deras musik gjort så mycket för mig, fint eller hur? de vet inte ens om det.
2. två fina som jag tyckte skulle passa riktigt fint i ett polaroidfoto, se, så fint de vart.
3. Jane Austins book club, en av kanske världens finaste filmer, bara för att jag ska se den ikväll med mamma, och popcorn, och ångest.
4. Jonas vet varför jag valde detta kort. Jason mraz har gjort mycket för mig. Även gett mitt underbara förhållande  och liv ett (två) soundtrack.
5. finaste agnes som sa för ett bra tag sedan att jag skulle se dessa två på filmduken, och tack agnes. jag är såld och kan se den tusen gånger.


Min dag vart inte bra, men den vart i alla fall mysig. Kan de vara så? jo det kan nog de. Nu kan det de iaf.

Ps. otroligt less på min design, man ser ju knappt att de är polaroid foton med blå bakrund.. vitt ska de va. äsch. ds.

2011-01-08 @ 19:07:32 Permalink fotografi Kommentarer (0) Trackbacks ()


its time...

..again. världens vackraste filmer. jag dör, igen.

2011-01-08 @ 14:43:40 Permalink fotografi Kommentarer (0) Trackbacks ()


2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- sommarjobbade för första gången
- åkt genom sverige över till finland2. Höll du några av dina nyårslöften?
Ja ett tag, sedan nej. Det stressar och skapar ångest i mig endast, därför har jag inga iår.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

4. Dog någon som stod dig nära?
Inte någon som stod nära, men.

5. Vilka länder besökte du?
Finland.

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Mest i mig själv, att jag ska uppskatta min omvärld mer.

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
- 25 juni 2010 firade jag och Jonas två år tillsammans ♥
- 23 juli 2010 Jag kommer även minnas när jag åkte till gävle med min familj och såg Laleh, Ane brun och Lars Winnerbäck. hihi åh. 
- 5 augusti 2010 Våran första tältning på urkult, kanske världens finaste bygge.

8. Vad var din största framgång 2010?
Framgång.. jadu lär väl vara att jag jobbade hela sommarn och det passade mig perfekt9. Största misstaget?
-jag tror inte jag har något sådant, saker man kunde gjort annorlunda säkert, men det ledde ju till hur jag mår och lever idag. vilket jag är otoroligt nöjd med.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag har endast varit förkyld, annars har jag inte skadat mig mer än mitt ständiga dåliga knä.

11. Bästa köpet?
Urkultbiljetter, min mobil

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mat ute säkert, moppebensin, haha.

13. Vad/Vem gjorde dig riktigt glad?
Min älskling som gett mig ett underbart år. Plus alla andra nära som finns för mig. Men Jonas och Evelina gjorde min sommar hihi ♥14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Oh africa, Waka Waka, Jag får liksom ingen ordning. 

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Lite både och. höst/vintern/våren  2009-2010 var tungt men Elin Jälmevik var enormt stöd. Resten gjorde allt bättre

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Såklart mer tid med jonas, men även kanske lägga mer tid på att må bra själv genom att röra på mig och så.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Tror inte de finns något sånt.

18. Hur ska du tillbringa julen?
Har redan firat jul, tillsammans med släkten.

19. Blev du kär i år?
Jag har varit kär sedan 2008♥

20. Hur många one night stands?
inga, har mitt hjärta

21. Favoritprogram på TV?
Halvåtta hos mig, big bang.22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej.

23. Bästa boken du läste i år?
Oj, kommer inte ihåg när jag läste vilka. Ps I love you kanske?

24. Största musikaliska upptäckten?
Eliza Dolittle, September


25. Något du önskade dig och fick?
Mitt hjärta, mig själv och mitt liv tillbaka

26. Något du önskade dig men inte fick?
Den ständiga önskningen :
de är så otroligt fina, velat haft en som gosig på gården sedan jag varit fyra typ.


27. Årets bästa film?
Oj som jag sett på bio iår- Harry Potter dödsrelikerna, Eclipse.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag var hemma med familjen, släkt vänner. Packade för Urkult dagen efter hihi.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
en utlandsresa när jag som mest behövde de i januari, februari.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
baggy.stort,blommiga klänningar, cykelbyxor ♥

31. Vad fick dig att må bra?
Jonas Stiernström får mig att uppskatta mig själv. Lycka

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Hahah.

33. Hur många saker ångrar du?
Ingen alls när jag funderar nu.

34. Vem saknade du?
Farfar och Elin (tills hon kom hem från USA)

35. De bästa nya människorna du träffade?
Har inte träffat så många nya :)
2011-01-03 @ 15:11:18 Permalink vardag Kommentarer (4) Trackbacks ()


RSS 2.0