Dag 01 - Om mig

Dag 01 - Om mig
Stegen i korridorerna har alltid skrämt mig pågrund av dåligt självförtroende och killar som tycker sig själv vara roliga när de skojar om någon annan. Trots detta har jag aldrig varit feg när det gäller att sticka ut ur mängden, såsom med kläder eller hur jag beter mig. Jag var hon som alltid skrattade när ingen visste varför (förutomhan), hon som alltid vart utsedd som tråkiga pluggisen, jag trivdes där jag var så jag försökte ignorera alla ord. Nu var det ju inte ord som jävla redhead eller tjockis iaf, nä pluggis det funkade bättre. Jag hade världens finaste vänner, jag hade flera olika umgängen, flera såkallade bästisar. Utaför skolan fick jag uppmärksamhet av fina pojkar och jag kände mig vacker. Jag började känna lycka.
Nu började dock vissa vänner försvinna ifrån mig, vissa naturligt, andra med flyttbilar. Bakom alla som spriddes ut över sundsvall stod han kvar vid min sida. Från sexan och frammåt behövde jag inte ens tänka efter. Det gjorde jag inte heller. För han var alltid där, och vi hade alltid så fruktansvärt roligt tillsammans. Det var runt dessa år jag började mitt liv. Jag visste vem jag var, och jag visste vem jag skulle vara med. Allt flöt på och små saker jag drömt om började slå in. Finaste året i mitt liv var 2008. Jag gick då i åttan, jag hade han som bästa vän. Men jag började tänka efter. Han också. Han blev min på riktigt. Jag var så lycklig, allt började, jag började gå på konserter och festivaler och uppleva livemusik. För att det är det finaste jag vet. 
Somsagt så var det där allt började, för jag går än idag på live musik, och han står fortfarande vid min sida och jag är fortfarande superlycklig. 

 

Bilder från 2006-2009.

Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Min bästa vän
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Ett ögonblick
Dag 07 - Min tro
Dag 08 - Mina syskon
Dag 09 - I min handväska
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mina drömmar
Dag 12 - Min första kyss
Dag 13 - Det här upprör mig
Dag 14 - Det här får mig att må bättre
Dag 15 - Det här får mig att gråta
Dag 16 - Mina rädslor
Dag 17 - Det här saknar jag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0