ntent">

Gott nytt år på er!


2010-12-31 @ 20:00:00 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


jag ser ett hinder, jag med. Ja men akta dig då!

för sista gången detta år åker jag nu ned för denna backe, backen jag många gånger halkat i. En gång höll på se frida bli överkörd "det finns ett hinder", haha åh. I denna backe har jag åkt pulka, jag har åkt spark, cyklat och kört moppe. Jag har sprungit här i panik med jonas efter mig oförstående tills hans börja springa efter mig- efter det har han konstaterat att för att få mig springa fort, jätte fort ska man ta något jag tycker är obehagligt bakom mig. Men men, denna backe kommer jag få upp för på söndag igen, puss.

2010-12-30 @ 14:42:02 Permalink kreativtskrivande Kommentarer (3) Trackbacks ()


inspiration

Det är nära ett nytt år nu. Jag har börja bygga upp motivation till att ta tag i personliga saker. Som säkert många andra finner jag mycket inspiration nu, inte minst från HM. allt detta i kollaget nedan är från hm, jag vill att mitt liv ska gå i dessa färger. Byxorna till vänster är en stor kärlek.
Fågelburen till höger lika så.
Detta år ska jag starta tillsammans med min älskling. Vi ska bara ta det lungt och mysa tillsammans med hans familj. Jag struntar i nyårslöften eftersom för mig ger de bara ångest. Jag har redan nu börja planera hur jag ska leva mitt liv det kommande året. Inga löften. Bara mål. Jag ska försöka se allt vackert i mitt liv och uppskatta det mer än förr. Och jag börjar nu. Gott nytt år !

2010-12-29 @ 15:39:13 Permalink inspiration Kommentarer (0) Trackbacks ()


mihii

hihihih. jag har haft den finaste julen ever, för att låta lite materalistisk-som vårt samhälle vill att vi ska vara- måste jag få skryta om en julklapp jag fått. Mitt hjärta gav mig en otroligt vacker present, halsbandet jag suktat efter i tre år. har bloggat om den minst tre gånger, åh hihi den är min.
Jag älskar dig jonas <3

2010-12-27 @ 01:09:54 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


knaster

knaster under sulorna som lungt går över gården. gården jag tidigare gått på, sprungit, rullat ned för den sluttande backen. gården som jag rymmer till när mitt hem blir för krävande. vid tre sitter två stycken i fotöljerna som man måste vakta en bra tid innan det börja. resten kuras ihop på golven och pinnstolar målade i blått. mormor som skickar runt knäckskålen så alla ska få. dagar på isen med varmoboy och brummande motorer som främst lillebror ivrigt frågar om han får köra. in och duscha, helst först för att det sitter i ryggmärgen att man ska vara fort så det inte blir kallvatten. fast än de inte gäller längre. trängas med mina hjärtan framför spegeln och låna varandras hårsnoddar, plattänger och ögonskuggor. Allt för det enorma bordet med skålar av mat. en tomte i mitten för att göra oss säker på att vi är på rätt plats, vid rätt tid. jag tassar ned för trappen när de ska feja med hårprodukter. nöjd över mitt lockiga hår skuttar jag ned, stannar till i hallen och kollar i spegeln innan jag kliver in i kökets strul. lägger fram den välbehövda frågan och hjälper till.

glad över klädval med rymlig klänning suckar av utmattning efter det enorma bordet. lillebror som inte är liten längre lika nyfiken på de under granen som vi klädde igår. han i smyg går och kikar på vilka som är hans.
packa pappas kappsäck, efter alla öppnat sina julklappar och jag blir lika fnissig varje gång när jag kommer på att dom valt ola svensson. men bekymrad innan jag förstått att de nästa gång valde olof palme..
God jul från mig till er, nu åker jag till mitt paradis. Puss på er

2010-12-22 @ 22:17:14 Permalink kreativtskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()


denna morgondag som kom igår

Förändringar i ytliga perspektiv, även inre. Rädsla för att folk ska misstycka. Ständigt rädd fast jag egentligen är rädd för mig själv. Inbilliar mig att alla står med knivar mot mig, inbilla mig att folk står och pekar ut mig och ställer krav. Inre skuggan är efter mig, men jag har fått mig ett försprång. 
Nu ska förändrigarna föra mig fram. Kärlek, en blomma som blossat upp igen efter en dvala, en ny start och jul. Vänskap
Åh jul. Vill bara gå runt i tjockstrumpor och dricka varm saft.  Har tillsammans med kusin snott ihop tre olika julgodisar idag. Magen värker av nervositet över imorgons boksnack om en bok jag inte hunnit läsa. Magen värker nog egenlitgen av all kola och nougat. Men nej. uppgiften jag inte tagit tag i skaver som en fil mot insidan av min mage.

2010-12-13 @ 18:50:00 Permalink kreativtskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()


rulltrappa

Kyssen i rulltrappan som alltid är lika fnissig. Kramen och ditt leende när du ser mig gråta till en film. Känslan av att dö utav syrebrist för att jag skrattar tills magen krampar, paniken sprider sig, jag skrattar ännu mer och sakta avlider. Vakna mitt i natten utav dina tunga, dova andetag och känna att du i din sömn krama om mig lite hårdare och jag ler för mig själv. Blicken utav dig när jag försökt förklara något men misslyckas halvvägs. När du mummlar för dig själv om att du är lycklig samtidigt som jag ge dig huvud massage. Blicken jag möter när jag i smyg iaktagit på dig länge, frågande. Känslan av din mun mot min nacke. Att veta att du aldrig lämnar min sida, trots mitt hemska obehärskade skratt. Det varma som blossar upp inom mig när du talar om vad vi gör tillsammans när vi flyttat ihop. Minnerna utav sommardagar när jag hör den låten. Blicken du ger mig när jag kliver in i samma rum som dig. Kramen efter saknad.

Med dig är allt vackert, även gråt och smärta. du är fin älskling, sagolikt.
2010-12-11 @ 22:33:59 Permalink kreativtskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()


all i want for christmas...

2010-12-05 @ 20:28:59 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


you've got me

Varit hemma idag och pluggat, till mitt försök att skriva historia har jag lyssnat på September. Det slog mig hur konstigt de är att jag gått förbi henne, kan alla låtar men aldrig lyssnat på henne. Bara radiomusik har jag tänk, mix megapol musik som jag bläddrar förbi. Men jäklar vilken talang, hennes akustiska versoner av hennes låtar, helt underbart. plus så måste hon vara en av de snyggaste kvinnorna i sverige? är hon inte? toppen bra plugg musik också.

2010-12-01 @ 18:57:32 Permalink fina filmer+fin musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


there comes a time

Jag har haft en tuff period utan någon helst anledning egentligen, det bara blev så. jag har inte mått så bra, alls. men idag kände jag att allt vände. Jag insåg hur otroligt självisk jag varit. Visst med all rätt för jag anser att man måste vara självisk ibland, skit i jantelagen jag är fan värd de. Men idag pratade jag med den absolut vackraste människan i hela världen. Och allt bara vände. Jag vet inte vad det var. Jag kom till den punkt som sa att nu får det vara nog. Kolla runt dig, du har en jättefin familj och världens bästa pojkvän. Du har varit värd en tid av gråt, du behövde det. Men nu får depression vara över, han har varit där. stått ut med mig fast jag bara slängt skit på honom, han har tagit det för mig. Nu ska jag bara krama om honom. Det är han nu, hans tid. han är värd det bästa

+ blir glad av videor som dessa  

2010-12-01 @ 18:40:40 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0