ntent">

vem ska jag tro på

vad är detta för blogg? jag vet inte. men vad jag märkt handlar allt om han- vilket kanske är självklart att det är med han jag mår som bäst och blir inspirerad. annars är det mycket musik här, samma sak där. inspiration. mums

har börjat kika på ett underbart mysigt program som heter så mycket bättre. Där ett antal kändisar lever tillsammans i en vecka och tolkar varandras hits. Igår var det Thomas Di Levas dag och jag fastande för Septemers version av Vem ska jag tro på. Underbart vacker. dagens soundtrack


petters version av sthlm i mitt hjärta, också vacker.

2010-10-31 @ 18:07:53 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


med rodnande kinder och en kyss i nacken

jag är så otroligt nöjd med mitt liv. varje gång jag är med han stärks mitt självförtroende, du suddar ut hårda ord jag tidigare fått hört. med dig är det vackert. varje litet skratt eller leende är äkta, så fint att det gör ont och det bubblar. hela jag bubblar. vill du ha en kaka?
en fin resa med klassen till den stora staden med mysiga parker med massor utav gula löv som snurrar runt fötterna, högar man kan bara springa igenom och sparka så löven flyger och sakta återvänder ner till den leriga marken. staden där jag kopplar allt till larswinnerbäcks texter, får upp ögpnen när jag ser gator med namn från en slinga jag tidigare nynnat på.
en fin början på ett ännu finare lov tillsammans med han och fina vänner. träffa en av de finaste som jag saknar såå, vi ska vara med varandra igen som hela sommaren, saknad. men med detta lov ska jag vila upp mig och lagra upp med glädje. glädjen jag får utav er, alla er.
nu ska jag duscha av mig, hihih fniss, sedan åker jag iväg in i skogarna igen där jag trivs som bäst med fiiinaste pojkarna och kanske en saknad. och såklart den bäste, såklart den bäste.
sedan följer jag med hem till honom igen. trygghet. allt känns så naturligt och vackert. somna intill hans lugna andetag.
Kaka?
2010-10-31 @ 18:03:18 Permalink kreativtskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hipp hipp hurraaa

Idag fyller den vackraste arton år. Jag ska iväg till honom nu och firahonom med att spela lite Nba och mysa. Ge present och bara kolla in i hans ögon. hans chokladbruna ögon. 
Så grattis älskling !
 


2 år, 4 månader, 5 dagar. Älskar dig Jonas
2010-10-30 @ 16:21:27 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


dags att tänka efter, vill inte följa med

Min höst består av musik som varje år tilltalar mig lite mer än vanligt vid denna tid.
Melissa Horn. Thåström. Lars Winnerbäck. Frida Öhrn. Emil Jensen.
Varje år, kommer de krypande tillbaka när det är mörkt, kallt. Krypande och famnar om en med en stor kram. Jag kanske låter deppig, men jag är lycklig. Jag har funnit det. det alla söker efter. Och jag måste säga, det är faktiskt som man tänkt,. helt fantastiskt.
sov nu älskling, sov.
2010-10-18 @ 21:39:55 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


dansar för mig själv

Vaknade upp vid åtta, insåg att jag slapp stressa. Svepte min bebisblåa morgonrock runt mitt nattlinne och drog på mig tjockstrumpor som min farmor stickat. In i köket och gjorde frukost mackor, lite juice och tog med mig in till mitt varma rum igen. startade dvd'n där jag lämnat den igår kväll. Hade en halvtimma kvar på ice age 3 som jag startade innan jag skulle sova igår. Usch va mysigt. Men usch va kallt de var utanför mitt rum. Pluggat lite hinduism har jag gjort också. Men nu ska jag lyxa till det med en morgon bastu.

Lyssnar på denna låt idag. Det är mitt soundtrack för 18-10-10

2010-10-18 @ 10:01:06 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


puss.

tre filmer som jag kallar kärlek. tre filmer jag vill att ni alla ska se. så oförskämt fina.


2010-10-17 @ 20:25:52 Permalink fina filmer+fin musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


thedamagedones

En kväll utan något plugg att göra, jag blir helt göra lös och vet inte vart jag ska ta vägen. Vill göra något. nedrans ont i halsen också, så kan inte ut och röra på mig nå speciellt mycket. Mysa i soffan till en bra film. men vilken ? skulle vilja ha alla bra filmer i hela världen, tack.
  Att vara ignorerad utav småbarn skär i hjärtat. Det gör ont och ta mig tillbaka till trean, då folk viskade "rödluvan", töntigt att jag fortfarande bryr mig? ja. kanske. men de gör ont, likså som nu.
Vart tar man vägen?
Vart ska jag. älskling kom hit.

Ska nog ta och hyra mig en film. Skypa med den bäste, skratta och säga tyst när de spännande och sorliga scenerna kommer. Gråta vill jag göra. Jag behöver det. Romantisk komedi. tack hej.

Usch va denna blogg är sorlig ibland. Men ni behöver ju faktiskt inte läsa. Jag skriver av mig mina tankar. Det kanske inte är meningen att ni ska förstå. Jag förstår.

2010-10-13 @ 18:05:59 Permalink kreativtskrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()


hurskadetgå


2010-10-12 @ 17:38:45 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


puss


Jag dras till dig, du bländar mig, jag blir deprimerad om jag går en dag utan att få se dig, drömmen är att jag varje dag kommer att bli väckt av dig på morgonen,alltid.
Du är min sol.

2010-10-09 @ 22:14:44 Permalink kreativtskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()


i knew to much. crazy? possibly.

som en mörk skugga hänger stressen på mina axlar nu. jag skjuter upp på saker och skuggan växer, jag får inget gjort för att jag är för stressad. jag sitter och bara tänker på allt jag inte hinner med, och hinner inte med det jag höll på med. Allt byggs upp, som böcker staplade på varandra, nära att rasa av ett ostabilt kaos. Nu ska jag skriva en uppsats om en fråga som är oäntligt stor, vilket leder mig till rymden, vilket leder mig till historia uppsatsen som jag inte ens börjat med. ni skvadrar vet vad jag talar om.

Mörkret är en kvävande stalker. jobba. blogga?. nej jobba.


ps. du är vacker

2010-10-06 @ 18:17:50 Permalink kreativtskrivande Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0