ntent">

SÖTNOS



haha bara jag som blir bubbligt glad av att se på pojken?
2008-10-30 @ 18:19:29 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


GRATTIS ♥

Grattis älsklings jonas, 16 år idag <3

2008-10-30 @ 13:13:45 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


cosy ^^

Man känner att vintern kommer, och jag älskar det!, väntar bara tills snön kommer, ihi.

men jag lovade ju igår några bilder som sammanfattar vad jag håller på med, så här får du en liten genomgång av mitt liv som är pretty amazing om jag få säga det själv!
har ni frågor om bilderna (skulle inte förvåna mig men hehe) så kommentera gärna (: !



















2008-10-29 @ 17:12:23 Permalink vardag Kommentarer (6) Trackbacks ()


Pardon!

åh börja bli dålig med bloggen, men jag ska verkligen skärpa mig! , det är bara det, jag flyger som en trasa fam och tillbaka utan att ta en paus, och när jag tar en paus sitter jag fast med en bok jag läser fårn skolan. Men jag har faktiskt hunnit med kameran lite gran som jag ska lägga in på nästa inläggg! ,

idag har jag varit  på stan.. igen..! Och med samma stadsbrud, Frida. Men idag var vi inne för att sitta på M (trafikskolan) och plugga lite moppe och trafik-regler, ska in imorgon igen och fortsätta. 
  Lite småroligt äre, att försöka men de går ju sisådär hehe! och sedan ta en lunch och springa på staden lite, hann med lite shopping idag och igår åxå, var ju på stan / birsta igår med hehe. Igår hittade jag äntligen en kappa som jag kan ha i vinter på Vero Moda, för 500 kr! Och idag vart det knäsprumpor  för 59 kr på Åhlens (hihi,mys).
 Ska käka lite av mammas goda carbonara nu. åter kommer med ett inlägg med lite tokbilder under dom sista dagarna som gått.
2008-10-28 @ 17:28:30 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


If I were a boy

Häärligt med en paus från kaoset i skolan ! , äntligen en fri vecka med bara slapp och mysigheter!. Det började med på fredagen så skulle jag och Frida in till staden, och träna lite moppeteori på M. Men vi fick reda på att en Per skulle till stan och köpa byxor själv, så han gick med oss. Och vi hjälpte han med jeans^^. Drog han till Flott och tipsade honom om cheap monday,och vi lyckades! , ett par mörk-blå cheap mondaysar blidde det! Efter det tog vi en macka på subway och träffade på Alle som även hon skulle till M. Vi började gå dit och sa hejdå till per, men de va stängt, attans, men då blidde det stadstur isf! Vi gick omkring i butikerna till sex (?) och satte oss på 191 hemmåt. Frida följde med mig hem och vi eller jag fixade fin middag minsann! , Pommes i ugn och Sallad med Cola& bearnaise. Dukade lite små gulligt till frida åxå så vi mummsade det sedan kollade vi på Idol m.m. 
   Igår så blev det lite ändrade planer, jag skulle vara hemma och gjort nått med Frida. Men de blev inte av, men isf så åkte hon och jag in till stan vid halv fyra och träffade Evelina där, även Viktor en stund. Men vi gick och käkade och hade det mys med Ewe. Keebbabbben på City, sedan en latte på barista var vad vi åstadkommade ^^. Menyn av våran kväll blev :

Kebab tallrik x2 - evelina emma-
Chicken nuggets tallrik -frida-
Chai latte -emma-
Latte vanlij - evelina-
Latte Choklad -frida-
tjockis mumms är det finaste (:


När Vi sedan kommit hem med skjuts med hårdrocksdunk av papi och farbror-Timo så var tjejorna hos mig ett tag, spelade lite musik och busade. Evelina åkte hem nästan på en gång men Frida stannade och vi kollade på film och testade våra Britney skills, HAH! det va fiiint.

Idag tror jag att vi ska skutta upp i skogen och leka bland trollen. pusspåer

Veckans låt :

 If i were a boy - Beyoncé
2008-10-26 @ 12:35:57 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


Analys av låttext

Din uppgift är att välja en låt och analysera texten

Lite olika steg i låtanalyserande:

Detta är själva uppgiften!
lämnas in senast v.45. ni skall ha skrivit 1-2 a4 sidor, och redovia det sedan för grupper i klassen. ha med er text och låt på cd eller mp3. vi kan göra overhead av texten att visa upp för klassen.
texten ska vara löpande, dvs inte i punktform.. mer som en uppsats!

Lycka till !

(skrivet för felix som inte hade pappret, så vsg och good luck , antar att du tar titanic låten ahah :D ? )

2008-10-23 @ 16:50:11 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


hjälp

Schabloner ?? någon som vet vart man kan få tag i snygga schabloner i affär , inte internett??? ^^
2008-10-21 @ 14:49:38 Permalink vardag Kommentarer (4) Trackbacks ()


oh boy,



mihi ge mig^^



pusspåminjonas

2008-10-20 @ 17:01:49 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


kom ge mig allt som du har, och jag ska stanna kvar

måla måla måla. det är vad jag gör nu förtiden troja, bara kladdar ^^  men ska dra hej
2008-10-19 @ 19:29:44 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


ny energi, allvarligt

lala., livet leker, Hösten ger mig en kick med alla des färger. Haft musik idag på skolan, fått en uppgift " låtanalys" som jag ser fram emot att göra, Frida har kommit hem med lite ny energi från det varma kereta. Min pojkvän och vänner är mer underbara än vanligt, jag har även fått träffat min kära Elin idag, som var väldigt mysigt med fik och prat. På msn senare så har jag fått pratat med Rahela från kroatien ett tag, alltså känns som om jag kännt människan hur länge som helst, hon är pretty amazing. Och nu sitter jag och lyssna på release me, som jag kanske ska sjunga på vinter showen. Övar på höjningen och sånt så det som småningen ska gå så bra som möjligt. det var allt för mig idag, lite bilder kan ni få.

2008-10-17 @ 23:10:50 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


löjligt bra

jag kan lyssna på den tusen gånger, det är pecis som hallelujah, men nu gäller det Release me, lyssnat på den i flera år nu, hela tiden, bli inte less. underbar sång och sångerska ^^

2008-10-15 @ 22:20:37 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


musique

Musiken gör mig otroligt lycklig, det är så, till hundra procent! Fem artister eller band som lyckas extra är Mando Diao, Håkan Hellström, Lars Winnebäck, Miss Li, Frida Öhrn (oh laura). mummms på dom ville bara få det sagt!



   
  
2008-10-15 @ 22:05:42 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


she said i love you, do you love me ?

Hej ! idag hade jag bara en riktig lektion. På första lektionen som egentligen skulle vara egenstudietid så var jag på "planeringsgruppen's" möte i matfors, med Sofia, för att prata och redovisa lite om kroatien resan. Vi gjorde det för att kyrkan som är med i den gruppen sjänkte 2000 kr till oss för att ha till resan, så måste visa lite vad vi gjort.
  Där va vi i en och en halv timma, så när vi kom tillbaka var det syslöjd. Fortsatte med väskan, skar ut det jag ska trycka på den och så, "one love"-bob marley influerat citat, som ska pryda min väska i brunt och grönt troja, vi få se!
Efter de , franska, utan åsa så de blev lite repitition inför provet imorrn (som det är varning på hades små hjälpfigurer i hercules! skrik&panik! )
sedan vare ännu ett möte, kamratstödjarmöte. Där vi pratade lite om vad som hänt på skolan, om det var nån som ville ha nå hjälp med något och om att vi kanske ska starta ett café där folk kan umgås och så på skolan, i kapphallen. Så sköle elever- kommentera gärna förslag på vad ni skulle vilja kunna köpa, man får inte ha sötsaker, bara någolunda nyttigt, mackor? , frukt?  något annat ? , öppen för alla förslag!
sedan vare slut på dagen, japp kortis!.

På busshållsplatsen blev jag uppraggad av emma och per som skulle till stan så jag va fräck nog att följa med dom!Vi gick runt och letade efter skor till emma, men hon lyckades inte med de, det blev två tröjor och ett armband isf, hihi busigt. Per va lagomt negativ som vanligt, men vi hade det skoj. Emma och Per drog hem med Per's mamma, precis när vi skulle splittra våra vägar så ringer mamma, timing mami, duktigt! Vi vandrade runt lite för att jag skulle ha en jacka eller kappa, men de blidde inte av, en mössa och två par strumpbyxor blidde det isf. Precis va jag behövde kanske. mumms på höst kläder. hihi stickat is tha ♥

ska kila iväg nu, men vi höres!

Elin träffa mig nu, jag har elin brist på hög nivå, hjärnan skriker efter dig!
2008-10-14 @ 21:16:28 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


hang on, dont let youre self go.

heej !, nyss kommit hem från skolan, sitter och lyssnar på mys-Lars och funderar på att sno ihop nått att äta. Sedan måste jag nog plugga. Har franska prov på onsdag, och so prov om samhällsekonomi på fredag, kan inget alls på någon av dom, iaf inte mycket.

Var Hos kusinvitamin amanda igår åxå, hon klippte mig. Och höst luggen fick komma fram, var ett år sedan nu typ jag hade lugg. ovant men de blev bra. Hon är duktigt tösen.
  Funderat mycke på gymnasie-valet nusista tiden, kommer inte fram till något. Faktiskt lite sugen på att gå hotel-restruang åxå asså hjelp, varit estet och media annars, aja vi får se, men om ni ha nått tips så kommentera gärna! För jag har såå många funderingar. Speciellt över media och estet, det är ju ämnen man måste plugga vidare för att bli nå, jag vet inte asså. plugga vidare kan jag ju men va ska man bli? , hör av er ! tack (:
2008-10-13 @ 16:31:20 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


seni seviyorum

Kom hem från Evelina nyss. Var riktigt nice att ta iknapp all tid vi slösat tsm, det jag säger är att det va längesedan vi gjorde nått och det va kul att få göra de idag! . meeen, Träffade min älskling idag första gången efter hans turkiet resa (: han är lite brunare än mig nu, hm.. men de är bra hehe.
Det va riktigt härligt, att få lite ny energi av honom.

Imorrn har vi " kom ut! " med klassen, med andra ord ska vi till södraberget och springa runt i skogen och göra olika grejer som tex knutar och origentering har jag hört ? , men med min klass blir de nog kul, haha.
Dampklassen iväg mot skogen, ja de låter skoj. Halsen börja bli lite bättre åxå, men är lite täppt så folk hor inte va jag säger haha. men de kan dom leva med hehe yeees.

pusspåer

(hitta onlägg i utkast, vart nog fel så lägger upp de nu :) )

2008-10-13 @ 16:09:32 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


trés malade

tycker inte om detta =(. vill inte komma efter i skolan. men min kropp orkar inte mer, sova säger den.Feber, Öron ont och hals ont. Det är inte skoj. så kommer nog inte orka sitta här. hoppas att de går bort snart, skulle verkligen behöva gå på skolan imorrn ;/ . Hej <3

Gör det inte bättre av att min glädjespridare jonas är i turkiet heller, pusspåhan



2008-10-06 @ 17:58:29 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


oaktiv

hej! kollat igenom min kamera,shit asså jag har inte laggt in bilder på flera månader, dom första är från selånger marknad tro jag, så nu tänkte jag lägga in bilder som visar lite av det jag har gjort sedan i augusti. here you are ^.

selånger alla tre dagar med olika folk, fick nog alla på bild , börja med snygg-elin (:  ..

snygg-ewe (: ..

 snygg-emma (: ...

snygg-frida (heheh förlåt frida :D )  (: ...

snygg-per (: ...

snygg-tina (:...

Vi gick runt och hade skoj (:, ..

och åkte karuseller^..

och lite mer karuseller^^ .,


.. Elin , Evelina och jag tjockade i oss ett paket med cocosbollar, mumms. men bleh efter hahah fifan va mätt man va ;o
det var lite från selånger, nu blir det ett hopp till lite random bilder..


kladda älvor är min favvis ^^ .

japp japp. kladd kladd.

haha min bror är alltid seriös. mumms på han ^

hunnit med att shoppa två par nya skor under tiden jag inte bloggat , här är ena paret;

och det  andra paret;
 
varit på skolan med sötsaksfrida (: .

och jonas har jag faktiskt hunnit med åxå (: <3, även emma och fannybanny^

ännu mer skola ..

men mitt i skoltiderna så fick vi - rebecka, christoffer, sofia, jag, frida och fredde

åka till kroatien <3 :D

Har inte så många bilder därifrån, var  inte aktiv med kameran men har ju några. Kan bidra med dom (:
såå.. klockan fem på morgonen satt vi oss på ett tåg ner till arlanda. Pigga Människor (:
Sofia låssades iaf med en söt " jag är vaken min" (:

rebecka .. försöker se oskyldig ut medans hon smyg käkar godis på arlanda? ^^

frida åt sin lunch/frukost med glaada miner

Vi såg även dessa två på arlanda^^ 
 
sedan vare flyg som gällde, och efter två och en halv timma var vi framme ^^

i kroatien (: alla förutom fredde här då^

vi fick åka i tåg från zagreb till Djakovo ^^, i Hytter ! riktiga harrypotter tåg ^^ ,
 
med klassiska fönster där man vill bara vikna av sin älskade med en näsduk ^^


Vi fick bo på ett motell första natten, men de va nice^^, fredde va lycklig (:

huvudlös fredrik ;o

Har inte så många mer bilder, men denna var jag bara tvungen att lägga in,

hahaha. Sussanna alltså <3 kan man vara skönare ?  ;D , det va ett bröllop på vårat hotell till fem på morronen, hon kunde inte somna så hon frågade oss om nån hade tamponger, japp ni ser ju resultatet. haha :d <3


jaamen de va allt. puss<3


2008-10-06 @ 17:45:20 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jag är sold :*

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.652092


2008-10-02 @ 22:06:10 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


lallala kul 8)

Hur svarar du i hemtelefonen? hej det är emma
Hur svarar du i mobiltelefonen? Jadu beropå vem de är. Haloo, tjaa, eller nåå
Ringer du mycket? nee, kan jag inte påstå
Vem ringde du senast? jadu, mamma?
Vem ringde dig senast? jadu , jonas?
Vem pratade du senast med på msn? ivana (:
Hur mycket pengar har du? hm, inte mycket men de räcker
Senast du krama och när? natta tro jag (: , idag (:
Antal timmar sömn inatt? 8?
Sov du ensam? yees
Vem sov du hos senast? jadu var ett tag sedan ^
Vem sov hos dig senast? jonaas
Vem vet mest om dig? Jonas helt klart.
Vet du mest om? jadu, jonas där åxå kanske.
Vad ser du fram emot? om och när kroatierna kommer, annars julen faktiskt (:
Vad vill du ha just nu? min jonas, och nya höst skor
Vem hånar du? huh? ingen^? per isf :D
Vem längtar du mest efter? jonas,
Vem vill du helst slippa? jadu.
Vem stör du dig på? jadu , pappa just nu^
Vem vill du sova bredvid inatt? jonas
Vilken buss åker du oftast? torpis
Vilken årstid är det nu? höst
Duschar du helst ensam? jaa
Har du varit kär? japp
Är du en bra partner? ja <3
Har någon varit otrogen mot dig? nej inte va jag vet
Har du varit otrogen mot någon? nopeee
Har du sovit hos någon tjej någon gång? haha men jaa 8) ?
Har du sovit hos någon kille någon gång? men jaa xD 
Är du emot sex? ja verkligen, varför existerar det?  :o ta bort de. vilka frågor 8)
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? uppraggad
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? japp ;DD
Pratar du fortfarande med dina X? hahh njaa
Vad åt du senast? skolslaffs.
Är du polare med grannarna? tina :D <3
Har du varit på ett party? japp!
Har du varit utomlands? ja ^^
Har du kramat en främling? jaa massa^
Har du kysst en främling?  noppee
Var är dina syskon just nu? min bror är vid tv'n.
Vilken tid gick du upp imorse? hm, typ kvart över sju?
Vad gjorde du klockan 2 i natt? soov
Vad är det första du gör på morgongen? snoozar
Vad gör du just nu? skriver det här, ska käka nu
Vad ska du göra efter det här? .... Käka!
2008-10-02 @ 17:48:55 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tiden flyger iväg!

Heeej , jag kom hem från kroatien för exakt en vecka sedan nu, jag har inte hunnit med bloggen, har varit mycket att gör hela tiden, men nu är jag back on track, Jättteee roligt!!, notera Otroligt underbart *pip* roligt har vi haft det.

men nu är det regn, regn regn. och skola och jag börja få infulensan , jonas åkte till turkiet igår, och det är mycket i skolan, det tar på en. men imorrn äre studie dag, då ska jag och frida dra in till birsta, och gå runt där tills per kommer då ska vi gå lite till innan vi går och bowla^^ , det blir chill.

pusspåer
2008-10-02 @ 17:35:19 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0