ntent">

-


Its not because i don't love you,
its because I do.

2010-06-22 @ 17:08:45 Permalink vardag Kommentarer (3) Trackbacks ()


det är inte försent för vi

Denna låt får summera min första dag på jobbet, vad jag lärt mig är att täffa starka personligheter är inpirerande.
En bra sak med min kära vän håkan hellström är att han alltid sätter ord på mina känslor. Denna låt innehåller vackerhet, styrka, svaghet, vemod, gömd sorg, glimten i ögat, berättande, tysthet, glädje och kärlek. Kan allt detta existera i en enda sång? Ja det kan de. Pusspåer

duärallt♥
2010-06-16 @ 21:15:13 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


like a unknown

Första jobbdagen imorgon, lite små nervös nu. Har aldrig haft ett sommarjobb, men imorgon börjas det. 08.45 sätter jag mig på moppen tillsammans med Evelina och åker in till bergsåker för att bli presenterad inför alla pensionärer vi ska få hjälpa i sommar. Jag längtar, detta blir bra, mycket bra. Kortaste inlägget ever,. men jag var tvungen!
2010-06-15 @ 21:00:25 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


I know we all have a similar dream

Efter Portugal - Elfenbenskusten matchen jag kollat på skulle min bästaste vän på fotbollsträning, vilket peppade mig till att också röra mig. Men för att jag ska kunna röra mig måste jag ha peppande musik. (vad är bättre musik än vm-musik?!?) Proppade min ipod full med bra sommar musik, drog på mig min brors shorts och en mjukiströja,  knöt skorna och tröck på playknappen. Bara några meter ifrån mitt hus började jag minnas att jag inte är rikigt frisk från min förkylning ännu, en km ifrån mitt hus orkade jag inte jogga ett steg till. Forsätte med att powerwalka till min peppande musik. Hyffsat lyckat, fick ju röra på mig iaf.

Om min design: denna design är nuvarande, så otroligt less på den förra så just nu har jag denna enkla designen för medans jag fixar en fin. Tycker denna är lätt att kolla på, hoppas den duger för nu.
ps- ledsen att alla gamla inlägg se så konstiga ut nu, för det är inte samma bredd på bloggen nu som då, ni får leva med de, orkar inte skriva om varje inlägg.


2010-06-15 @ 20:54:34 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


I say love, it is a flower


2010-06-15 @ 20:10:51 Permalink fotografi Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tsamina mina zangalewa

Spenderat min dag tillsammans med Jonas, med en blandning av fotboll och OC blev dagen fantastisk. Finns inte mycket mer att säga än så, vi pratade dock om hur jag ska ha min bloggdesign, eftersom jag nu en längre tid varit sur på min design har jag bestämt mig för att ändra den. Tillsammans med Italien - Paraguay och bloggdesign ska jag fira denna fina dag. Puss på er.

2010-06-14 @ 19:50:36 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


a demon in my bed

Idag har inte varit en bra dag, igår kunde jag inte sova så jag låg vaken till två, vilket är alldeles för sent för mig. Vakna sedan med väldigt ont i halsen, insåg snabbt att jag försovit mig. Vilken toppen start på dagen. Kom alltså försent till första lektionen som va Inså. vilket innebär att jag va tvungen att börja sjunga direkt. Inte det lättaste med en röst som nyss vakna och en hals vars infekterast av dumma baciller. Imorgon ska jag framträda fyra olika nummer, sjunger solo på alla fyra. Känner mig inte peppad alls med denna röst.

Någon som alltid få mig på bättre humör när jag är deppig är Gavin Degraw. en stjärna i kanten till han för att han skriver bra musik som gör mig bättre igen. bättre igen efter en dum dag då jag kännt mig som den röda pluppen bland alla gula.
Gavin Degraw - we belong together
Gavin Degraw - stay
Gavin Degraw - more than anyone
Gavin Degraw - belief

2010-06-08 @ 16:30:41 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


mentalement


Detta är mina sommarfavoriter, helt klart. ( tre av dem är vm låtar, hihi )
1. Waka Waka ( this time for africa ) - Shakira
2. Wavin' flag - coca cola® Spanish celebration mix - K'NAAN
3. Oh Africa feat. Keri Hilson - Akon
4. Satellite - Lena
5. Drip Drop - Safura
2010-06-05 @ 17:24:03 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


η ζωή μου είναι ωραία

2010-06-05 @ 12:47:25 Permalink fotografi Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0