ntent">

Klappar till alla

Just detta kollage är passande till kanske vänninnan,mamma, mormor eller farmor. Men det finns alltid nått till alla på Lagerhaus! Fynda Fynda
2008-11-29 @ 23:18:35 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


freefallin

Advents pynt med gospel musik i bakrunden. Det gillar jag. Mys. Gillar även en sida där man kan göra fina och roliga bilder. puss på den och er.
2008-11-29 @ 12:10:30 Permalink vardag Kommentarer (3) Trackbacks ()


you are like a prefect picture for me

- " Drop the gun, the one that's stuck to my head.
It's just begun, you're gone, you came walking free."
lalalalaaa, sitter och smaskar på en kaka som är riktigt god, jag har själv gjort den. Lyssnar och sjunger med millencolin. Får mysiga wibbar från Gatufesten-08 shit evelina vilket drag det var! Man iaf.. Har haft idrott idag på skolan, vi hade bad: man skulle simma 40 längder och sedan göra "livräddnings prov" genom att dyka ner från det djupa och simma till det grunda, där ska du vända och simma tillbaka. När du är farmme ska man dyka ner och hämta en docka på 70 kg (?) och simma till det grunda utan att nudda bottnen eller väggen då blir du inte godkänd. Men jag klarade det på 2.30 min och jag fick g+. Hehe men det är väl bra? ^

Fick hål på sista timman-svenska- så jag,Frida, Rickard J, Emil, Henke och Jonas H gick och badade. Fast vi blev besvikna när vi fick reda på att det inte skulle vara någon " vattenkrokodil" där =( Men vi hade väl kul ändå. Nu sitter jag här och lyssnar på musik , inte millencolin nu, lyssna på Elins blogg, myyys spelare du fixat, rädda min kväll^^

Godnatt daa^^


<3
2008-11-27 @ 20:55:44 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


08.30

Snön faller, så det täcker hela marken nu. Det är mörkt ute och jag sitter på skolan. Vi hade hål första timmen, ganska sköönt. slapp första So timman. Jag har fortfarande inte internet hemma, en månad nu så jag är lite osocial på bloggen. Men nu ska jag gå till  mina vänner, dator är inge kul =)

Elin ! ,ring mig, vi kör en fika någon  dag snart ! pusss


fem månader igår med älskling, snart ett halv år. älskar dig <3

2008-11-26 @ 08:16:02 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


du får inte stjäla av min godhet för att hylla upp ditt hål

Det är så vackert här. Helt ärligt, solen skiner, det glittrar i snön och man blir bländad av det underbara ljuset när man öppnar sin dörr. Ihih, jag vet inte vad det är. Men vad det än är så är det positivft och jag gillar det. Jag är bubblig av glädje och jag ångrar mig lite över att jag inte följde med mor ut och gå med bronco,. men det finns fler chanser! hehe. Kanske redan senare på dagen?
Vet ni vad jag vaknade upp av idag? Doften av nybakat. Min bror hade bakat scones till frukost, har jag det inte bra jag? Dom va jätte goda, och till det serverades hemma-nypressad juice. Jag tror jag ska klä på mig massa kläder nu och gå ut, kanske leka lite? Ja, varför inte, puss!

2008-11-23 @ 12:26:11 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


min hund är sötnos

11.42 jag hör ett mjukt skall och lite ylande. Jag stiger upp och öppnar min dörr. Där står min vovve viftar på svansen och svänger hela huvudet med en menande blick mot dörren. Det rikigt hördes och syntes vad han menade. Det var precis som han skulle ropat och paratat med mig. " Emma, Kliv upp nu. Jag är själv och behöver gå ut!! " " kolla, där är dörren, gå ut med mig! ". Jag började små fnittra medans jag drog på mig mjukisbyxorna och en jacka och öppnade sedan dörren. När jag öppnade dörren såg jag att det hade snöat, och det va lagomt kallt och solen sken. Det var enormt vackert och Bronco studsade fram på sitt sätt som bara han och kängurur kan.
  När han var klar så gick jag in, gjorde lite fruktost och läste ur min bok lite. Det var mysigt och boken är riktigt bra nu alltså!, spännande spännande. Ett kap kvar nu.. tror jag ska läsa ut de nu. Sedan ska jag nog läsa ur Solo jag fick av min snälla mor förut.

Puss
2008-11-22 @ 16:26:25 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


Fields of gold

Gaaah. Fortfarande inget internet! Har igen lånat Sussis dator, (tack) men man blir grymt handikapad utan internet.
  Skola idag, vanlig skoldag, gick hyfsat fort. Börja få lite smått panik över gymnasium-val, betyg och allt annat! Och att min Elin tänker rymma iväg till USA nästa år gör det inte lättare (!), ett år ska hon vara borta, kommer sakna henne hur mycket som helst :( Hur ska jag klara mig? jag får väl försöka..

Kallt, är ordet för vädret nu, men jag gillar det!

Nä nu ska jag nog byta om till mjukis byxor, sov tröja, dra på mig tjockis-strumpor, vira in mig i en filt, slå på mysig musik och sätta mig i sängen och läsa ur min bok " När natten är som mörkast", som äntligen börja hända saker i, lycka !

Boken är alltså andra delen i böckerna jag pratar om för några inlägg sedan, den första var grymt bra och det hände saker hela tiden. Men i den andra som jag läser nu har det gått trögt eftersom det va så enormt seegt från början är på kap 14 nu och det är 17 kap eller något. Ungefär vid hälften av boken började det verkligen. Och nu är den som den första så jag kommer vara lite osocial denna helg, sorry hehe^^ 
Iaf så blir det del tre på måndag! hehe. 



så , puss på er!! , 

 
2008-11-21 @ 23:13:45 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


Free Fallin' och hårspray

Heej! sitter hos Evelina och hon springer runt och letar träningskläder, och pratar ut sina aggritioner , och jag hjälper henne med det, fick lite tid att skriva här åxå. Sitter alltså och lyssnar på lite John Mayer och luktar på doften av Evelinas hårspray, tur att hon inte ha proffs hårspray, då skulle jag vara avsvimmad vid detta ögonblick. Hon har en grön som jag inte orkar kolla efter vad den heter, gardiner (yeeah, uim the king on stavelser) typ, hehe?
  Vi har haft utbildningsdag med kamratstödjarna idag, kulkul. Vi ska spela upp en "teater" på öppet hus, som vi övade på. vi målades oss vita i ansiktet för det vi skulle ha de. såå mys ^^ ska gå nu puss!! <3
uppdatering om hårsprayen, den va orange och hette nått som lät som en sjukdom (Y) puss :D:D
2008-11-17 @ 18:21:43 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


kraschat modem

jaa. Därför jag inte skrivit någonting! Jätte jobbigt, verkligen. Man blir som handikappad. Exempel ; jag sitter på rummet, jävlar , jag behöver träna på texterna till julshowen, hm.. texten har man inte och ingen chans till letssingit.com.. ett annat : jag måste baka till imorrn , muffins blir det. Men jag har ingen chans till recept.nu och har inget nedskrivet.

I alla fall så fick jag låna Sussanne's dator en stund.
Igår kom det faktiskt ett nytt modem, men nej.. det funkade inte heller! så det får bli ett uppehåll med detta.

Idag har jag varit på Hockey!, Timrå vann med 2-0 mot södertälje , yeey :D:D Gick med frida, askul vare!. Imorrn ska Frida även vara stand-in för min far. Så hon ska vara min pappa för en dag. Vi ska nämligen på Boda borg på en familje dag med mammas jobb. Kommer bli askul!

Igår var jag på skolan, hade det lagomt chill och klockan två hade jag utvecklingssamtal. Jag var så duktig såå. kanske skulle prata mindre bara hehe. När jag kom hem såg jag på HERCULES<3 haha. den är underbar, tycker ni inte? jag har en stor kärlek till skrik och panik (Pain and panic)
Nu ska jag kolla på Stjärnor på is, eller som elin vill uttrycka sig "Is på stjärnorna" mycket fint (:

Ni få ha det mysigt och önska mig lycka till med internet tjoffset. puss!


2008-11-15 @ 20:32:25 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


i have some decision to make här alltså!

Hej! , varit på studiebesök eller hur man ska kalla det på john bauer och skvadern idag, positivt resultat på båda skolorna, på skvadern gick valde jag att kolla på estet musik, och på john bauer så kollade jag på florist. Och ja, båda verkade asroliga! Fick testa på att göra en liten "blommuffin " på john bauer, det väckte den gamla drömmen om att bli florist. Men efter det kontrade skvadern med en toppen skola och perfekta lokaler, roligt folk och ett bra sett att jobba. så jaa.. nu har jag ju inte gått och kollat på sundsvalls gymnasium ännu, och det är en bra tid kvar, men det hjälpte inte så mycket med dagen ! , två alternativ har jag nu, och på tis ska jag kolla på västermalm och hedbergska, estet och inredning design! , skoj de också, asch, det finns för mycket! , Ska till grätnäs över helgen (ÄNTLIGEN!) så det ska bli riktigt mysigt, nås då på mobilen. Puss<3

2008-11-07 @ 16:45:29 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


Can I Have This Dance?

heej^^ , Känns underbart bra för att vara tillbaka till skolan, det flyter på och har inga prov denna vecka, inte nästa vecka heller om jag minns rätt. Jag är med min jonas, pluggar lite, och börja leka lite med smycken igen. Jag målar och sjunger och är social mot mina vänner, även så är jag på tant gympa och har det allmänt bra. Snön dock har rest ifrån oss igen, men jag håller tummarna att den kommer så snart som möjligt tillbaka.
  Lånade även del två av serien med böcker jag läser nu, blev helt fast i den första, dom kan jag tipsa om !
Den första heter Imorgon när kriget kom, med John Marsdens.Om ni inte läst den, Läs den!, den är ruggigt bra tycker jag.
Handling ;
" Sju ungdomar: Ellie, Corrie, Fi, Homer, Robyn, Kevin och Lee ger sig ut för att campa ute i bushen under några dagar. På natten kommer det plan som flyger snabbt och lågt över dem. Men de tänker inte mer på dem. När de kommer tillbaka till civilisationen upptäcker de att djur är instängda, fastbunda och en del döda. Husen är tomma, elen är borta och telefonen ur funktion. Australien har blivit invaderat. De drar sig tillbaka till den undangömda dalgången som kallas Helvetet. Där gömmer dom sig för invasionsstyrkan.

De försöker nu överleva så gott de kan ute i vildmarken. De tar sig till sin hemstad Wirrawee någon gång ibland för att skaffa mer proviant och för att spana efter andra människor. De är med om många äventyr som ibland även är livshotande."

Nu ska jag krypa ner till sängs, pussochgodnatt!

2008-11-04 @ 22:05:48 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


seni seviyorum

2008-11-04 @ 21:57:11 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


shes crazy about elvis

ny design, men inte riktigt nöjd,.. några förslag och tankar så är ni söta!
Ska gå och lägga mig nu, mitt huvud mår inte bra, det skriker nog efter en till lov vecka. Men men man få göra det bästa av situationen. puss och godnatt

2008-11-02 @ 21:26:35 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


breaking free

Sitter och knåpar på en låt analys som vi har i läxa/uppgitft i musiken, riktigt skoj tycker jag. Men jag vill göra det snyggt och riktigt bra, så det kan ta ett tag. Har slutligen valt att jobba med Release me, tänkte det kan ju passa för att jag ska sjunga den på julshowen (?!?!?!?!) om jag klarar av de, villsäga. Höjningen är klurig alltså. Men med glädje och lite humor så kan det gå heh.
  Har fått helt klart i mitt rum, *yeey* och som jag nämnde i tidigare inlägg, Frida hjälpte med det sista ruset!
Så nu ni, en liten förändring kan nog höja stämningen. Mycket mer space fick vi till åxå, hur nu det gick till i den skrubben jag bor i, hah. Men jag gillar det!, Det är jag rakt igenom med lite kladd på väggarna, turkost och massa målar och pyssel stuff. hihi^^
Tänkte bloggläsa lite och sedan fortsätta med analysen. En filt ska hämtas!, känns som ett måste, brr. ihi va mysigt. Saknar min älskling;o men snart ska vi ses, pusspåhan.

Och puss på er!

2008-11-01 @ 23:35:43 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


ett försiktigt glädjerop

Det vart ett långt brb, för bara någon sekund efter jag hämtat ved från vedboden kom Frida. Så det blidde inte av att skriva här.
Vi har inte gjort något speciellt, satt upp en grej på väggen här, suttit vid dator och lyssnat på musik. Nu har hon varit hemma en sväng för att göra något, men the supergirl has returned ! Nu ska vi ner i Petters rum och kolla, med av att jag började fixa i mitt rum så började ett projekt därnere också, så vi hörs^^

2008-11-01 @ 16:33:42 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


She's a good girl

Vad underbart mysigt med lite snö på marken, tycker ni inte? Sitter i en stor, vit stickad jättemysig tröja med tights, snöstrumpr och tjocksockar, är det inte härligt?
 Väntar på Frida som är nog påväg med en kort liten promenad i det underbara vändret, vet inte vad vi ska hitta på, men jag håller ju på med att möblera om i rummet och göra det lite förändringar, så om jag känner Frida rätt vill hon kika på det och lägga det sista på rätt plats.
  Alltså John Mayer, vart har han gömt sig hela mitt liv? Jag är helt, helt såld på hans tolkning av låten Free Fallen, fick rysningar första gången jag hörde den. Han gör den bättre än orginalet med Tom Petty tycker jag. Kan inte släppa låten, den är den låt som snurrar runt runt i mitt huvud nu, sure thing!
 Tror minsann att det blir en kopp varmchoklad när Frida kommer, om hon är sugen såklart. För det känns som det skulle sitta bra, att bara vira in sig i en filt, sippa på sin varma choklad och sitta framför brasan, som jag ska springa och göra nu, puss så länge, brb

2008-11-01 @ 11:59:18 Permalink vardag Kommentarer (4) Trackbacks ()


Hello Sunshine



1. Vad heter du?
Emma Josefine Kupari
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? något kort sött, eller långt och utlänskt
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Matilda
4. Vilket stjärntecken är du? Linda
5. Vilken årgång är du? 1993
6. Vart bor du? Sundsvall
7. Bott utomlands? Nope
8. Flyttat antal gånger? Två ggr i livet, men bara en jag kommer ihåg.
9. Vart skulle du vilja bo? Jamaica.
10. Vilken skolklass? 9b
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Ärligt, så vet jag inte. Jag vill jobba med estet av något slag, och träffa människor.

1. Hur lång är du?
172.
2. Hur mycket väger du? vet inte
3. Hårfärg och frisyr? Långt och lugg, Rödbrunt färg.
4. Ögonfärg? Gröna.
5. Mest nöjd med? Ögonen.
6. Minst nöjd med? Har några komplex, men ändå ganska nöjd, men kanske benen?
7. Skostorlek? 38/39
8. Glasögon? Jag har, men använder inte.
9. Har du några piercingar/tatueringar? Hål i öronen bara.

Favorit..
1. Filmer? Action komedier, romantiska komedier, dsney filmer
2. Låtar? Hur många som helst, absoluta favoriten - Hallelujah .
3. Årstider? Alltså jag ha svårt med den frågan, gilla alla. Men sommaren.
4. Mat/dryck? Tacos, trocadero/hallonsoda.
5. Djur? Hund.
6. Färg? Grön.
7. Parfym? Ehm, bodyshop vanilj.
8. Tv-program? The 70's Show!, musik och inredningsprogram.
9. Ämne i skolan? Musik och Bild
10. Sysselsättning? Sjunga, måla, kompisar.

1. Vad använder du just nu för jacka? Min Kappa och Vinterjacka..
2. Vad använder du just nu för skor? Svarta Sneakers, Converse och vit/gråa tygskor.
3. Favoritfärg på kläder? Alla färger,
4. Favoritmaterial på kläder? jadu, allt förutom päls 8).
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Min favoritkjol på Gina, även den på hm.
6. Favoritaffärer? Jadu, Hm bla.
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Olika.
8. Favoritmärke? Inget sp.
9. Vad har du för byxstorlek? Olika på olika modeller.
10. Vad har du för tröjstorlek? 38-40 ( köper ofta oversize) .

1. Vad heter din morfar?
Gunnar
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? En krona och busskvitto.
b) Jobbväska just nu? Har ingen jobbväska.
c) Handväska eller liknande just nu? Börs och papper.
3. Vad är du beroende av? John Mayer - Free Fallen just nuu.
4. Vilket land kommer du i från? Sverige.
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Olika, det som finns framme.
6. Vad tror du på? Ödet.
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? jag är kristen
8. Vad köpte du senast? En kappa.
9. Har du nåt husdjur? En hund och nån fisk 
10. Var bor du? I Sundsvall
2008-11-01 @ 11:28:25 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0