ntent">

i'm going through changes

Nu börjar ett nytt liv, även om jag inte vill det så är det vad som ligger framför mig just nu. Ett liv utan dig kommer bli svårt. Låter otroligt patetiskt när jag säger det men jag trodde jag skulle leva med dig hela mitt liv och hade inte väntat detta - jag vet inte om jag klara det. Jag har levt med dig vid min sida i en tredjedel av mitt liv - hittills.

Men nu är det nya tider, det måste gå. jag måste kämpa. jag måste.

2009-10-24 @ 16:30:03 Permalink vardag Kommentarer (3) Trackbacks ()


spilld mjölk

Sitter på skolan och läser på engelska inför the grammar test. Det är svårt och jag är dålig på det,. men jag försöker !
Var hemma hos Elin igår med Frida. Vi fikade och såg på harry potter. Super mys. Nä nu måste jag fortsätta. Ska träna Eos arbetet sedan också. Allt är till på fredag ! - en natur uppsats, ett prov i engelska och även uppvisning av arbetet i Eos. STRESS. Men det blir bra , puss
2009-10-20 @ 09:08:35 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


long time

Jag ska gå på Lars Winnerbäck och Emil jensen , men utan min kära elin, kom hem <3

bara det jag ville ha sagt hihi hej :D
2009-10-15 @ 21:48:35 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


take me away

Dagen började med panik och en ofrivillig jogging tur till bussen. Mästaren själv på att somna om hade lyckats igen, stängde av znoosern och somnade om. Vaknade nio då jag hade en kvart på mig, jag skulle packa gympa kläder, duscha och äta. Jag han packa, och slänga ihop en macka och ta med den och ett äpple. Duschen får bli efter lunch passet idag som jag ska gå på. Just nu sitter jag med frida och lyssnar på Gavin DeGraw och myser.

Apropå Gavin DeGraw så var jag, Elin och fyra tjejs till på Jazz klubb. Förbandet var en kille från skolan som är såå otroligt duktig. Han sjöng mest Gavin låtar och han har samma sound som DeGraw också. Han avslutade sitt med två duetter med Susanne som jobbar där och också jobbar på skvadern är sång pedagog här på skolan. Dom var så duktiga och vi bara myste där på jazz klubben.
 Jag hade tänkt mig en mörk sal med små svarta runda bord med ett askfat på och en ros, sedan tre stolar runt detta där folk iförd basker och svarta kläder skulle sitta och njuta av jazz och fimpa sina långa Cruelladevil- cigaretter. Men så var det inte,.. då vart jag en smula ledsen.. men det gick snabbt bort när vi lyssnade på de superbraiga förbandet.
 Huvud numret vad gubbar på 60+ som spelade instrumental "glad jazz" som va jätte duktiga på de dom gjorde, men  det var inget för oss. Då hade vi jazzat klart för denna kväll. Vid den tiden hade de andra flickorna gått iväg redan det var bara jag Elin och Emma kvar. Vi promenerade ner till Waynes och hittade upp de andra. Vi köpte varm choklad och åt muffins och hade det mysigt.

Lyckad kväll och jag är glad. PUSS

2009-10-13 @ 10:59:45 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


BananMaffian

knäppaste saken hände igår ! Jag var på birsta med Elin igår och vi skulle käka lunch på donken och då ser jag min låssas kusin Amanda, och säger till elin :

Emma :" där är min låssas kusin =) "
elin : " nää, det är ju min låssas kusin , Amanda ju ?! "
Emma : " vaaa? neej ?!
Båda : *asgarv*

Amanda : Vaa ?! känner ni varandra ?!!! *as garv*

Det visade sig att Elin också är låssas kusin till Amanda och där med är jag och Elin nästan lite super nästan låssas kusiner =)

Jag köpte en plast till väggen jag ska skära ut någon fin bild och klistra upp på väggen - måste bara bestämma mig för vad. Någon siluett av en stad? av en människa? jag har ingen aning ! men jag få klura.

PUSS
2009-10-12 @ 10:02:30 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


Julie & Julia

Nyss kommit hem från bio med Frida, vi såg Julie & Julia och det va en mysig film. Meyl Streep är en skådespelare jag bara älskar, hon är 60 år och är så vacker och fräsch. Hon gör denna karaktär super bra och gör filmen extra bra. Jag tycker den är värd att se, man mår bra efter man sett den - en må bra film.

2009-10-09 @ 22:51:30 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kung fu fighting - fast as a lightning!

HIHI va sugen jag blev på Kung FU :D
så här känner jag mig nu, jag dansar runt i hemmet och gör kick sparkar och sjunger på denna låt :2009-10-08 @ 17:42:59 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


Empire state of mind

Värkar som ni ha samma favorit som mig, alltså Converse light i skinn för 900 :- just nu har inte jag råd med detta , är ledsen över det för dom är så snygga och precis va jag vill ha. Jag får spara eller leta "fejk"- model som är lika snygg. Vi får se hur de blir. 
Nyss kommit hem från skolan, trött i huvudet efter en dag med musik och redovisningar.
Ska nog sätta mig vid tv'n och ta det lugnt. Sedan läsa "holes" som jag har till läxa att läsa 50 sidor till imorgon, wish me good luck (:


(vill ha vill ha vill ha)
2009-10-08 @ 17:15:10 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


love is ♥

Jag har börjat få lust att skriva igen, iaf lägga in bilder och vara lite aktiv. Har inge mycket att säga, men ni märker att jag lever iaf! Jag sitter och letar skor och jag vill ha ett par nya sneakers till hösten. Hittat många snygga , men inte bestämt mig för antingen är pris för högt eller så är jag inte helt säker. Lägger in lite bilder nu på några godingar hade jag täänkt. Ni får ju gärna komma men en kommentar och hjälpa mig välja (:

detta är mina favoriter 999:-

andra snyggingar :

2009-10-06 @ 19:17:46 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


what im going trough

2009-10-06 @ 12:53:12 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


dream this dream

Sitter i ett arbetsrum och leker lite med bloggdesigner på våran studietid och jag väntar på att Martin, Eva och Felicia ska komma så vi kan öva på vårat Eos arbete. Sitter och lyssnar på mysig musik med Lotta och Frida, just nu Mando Diao- Ochrasy ♥. Har inte mycket mer att säga än att detta. Så ha en bra dag , hej.

2009-10-06 @ 09:27:33 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


my love is you, love.

2009-10-06 @ 09:13:07 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Under ombyggnad

Jag fixar bloggdesignen och jag är inte nöjd ännu, så de fortsätter, kommentera gärna !

har kollat runt på sf.se och hittade bilder från new moon, en på Jane - som jag tyckte va as snygg, precis så jag tänkt mig henne när jag läst böckerna. vill se filmen - nu!

2009-10-04 @ 22:07:47 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0