ntent">

sång och mycket kärlek

Hejhopp. Sköle vårshow 2008 är nu slut, efter tre föreställningar. Offentligföreställning, Sköle elever + lärare, matfors elever 6-9 + lärare.
Och de har varit en så stressig men så otroligt rolig vecka. De är så mycke glädje så man blir aldeles skuttig. Efter Första showen igår kväll skuttade jag av glädje hemma, allt hade gått så bra iaf för mig, blev nån litem miss här och var i showen men sånt får man räkna med.
Hela veckan har gått åt musik. På måndagen börja vi med repa, repa, repa. Klockan två samma dag kom en producent och skulle spela in oss alla med våra låtar från showen, yey (:
Tisdag träning på teatern mellan låtarna, mest + min och evelinas låt med dans.
Onsdag - första showdagen. Genrep hela dagen, åkte hem vid tre efter hård dag, duscha fixa packa och sedan tillbaka till folkan och så vare sminkning uppsjungning och peppning. Sedan var första showen igång, lamporna slogs på. Alla klappade sina händer och sjöng medans dom sprang upp på scenen, sedan vare bara att fortsätta. Och oj va skojj (:
En rolig grej som hände på första showen var att under "pamela" när några dansade pardans så ramlade evelina och linnea på väg ut från scenen -  stort skratt. oj oj tack för de flickor =D

nu ska en trött emma få sova, vi hörs och ursäkta för mitt minimala skrivande, men jag har inte riktigt tid, haaare (:

image19
2008-05-29 @ 21:23:23 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


lalaaa. i believe i can.

hej (: nyss komme hem från camilla, hade jätteroligt igår med isabelle och camilla igr, först var vi på pipeline en timma, sedan satt vi typ vid fontänen halva kvällen x), efter de tog vi bussen till nacksta igen, va på gårn där, träffa litee people. sedan gick vi hem och sov.

idag hänka jag med milla till stallet, där såklart pollisen var. några timmar där det va myys. hem igen och hämntas av papi, ork inte skriva nu, hej (:
2008-05-10 @ 15:53:28 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


den 3 maj

Halo! Lördag idag, vi skulle egentligen åka hem ikväll till Matfors, men vi stannar över en natt till och åker hem på söndag morgon. Vakna vid nio av Elin's väckar singnal, jag låg kvar lite men klev upp ganska direkt ändå, gick ner till frukosten helt död kände jag mig, men vaknade kvickt när jag såg vädret - summer time ! gick upp borsta tänderna satt upp håret i en slarvig kunt och gav mig ut i solskenet.


Tog en kort prommis med bronco upp i skogen, gick inte så långt eftersom de va ganska klaffsigt av den snö som finns kvar i skogen här uppe. Och på vägen in i skogen kollade jag in bland buskar och träd och då flyger en tjäder ut ur träden och snacka om jag blev rädd. Ojoj bronco vände snabbt och stirrade på fågeln som flög sin väg.


  

När jag kom tillbaka så började jag skrapa på huset, helgens jobb, eftersom det senare ska målas någon gång, keempis i solen, sol läge åxå. Hoppades att man skulle bli lite brun kanske. 

 Ska snart ut och ta en prommis med elin tro jag, och vovven vill nog också följa på. Men vi få se hure blir. Känner mig ganska slöis nu, trött efter allt jobb och sol idag, men de har vare mys. Grillat till middag ikväll. Niice de yao.

Ligger i sängen med datorn på magen och lyssna på chris brown , niice de. Jag tog egentligen bara med mig datorn hit för musiken, eftersom det inte finns nått internett här, men då kom jga på att jag kan ju skriva av mig och sedan lägga in de, jag är smaartis ibland :)


Ligger och tänker på hur jag ska göra med prao'en och så. Har ringt hela jävla birsta city men ingen tog imot eller va ledig. Så tänkte ringa kusin Andrea som nyss börja jobba på en klädaffär i stan, annars så vet jag inte alls., kanke ullrikas jobb, vi få se. Bajsa på de. Syon få fixa, det är inte så enkelt.


Vet inte va jag ska skriva, men jag kan ju flumma runt lite, det är jag bra på. Sjunga kankse, ååhja.


Kanske springa ner och låssas kunna spela på Elins gitarr, kan ju lite iaf^, tro jag ska göra de. Seyah fuckers :)


    

2008-05-04 @ 14:32:12 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


uppd. 2 maj

Halo där ! - igen, nu är det alltså emma igen, som sagt är jag i grätnäs nu. Det är trevligt här, kom hit vid 17-18 tiden? Käkade middag jag och familj + mormor och morfar.


Man blir så glad av att komma hit, tro jag ska gå en lång prommis med kameran imorrn. Kanske kan fånga detta underbara ställe på bild. Det är värkligen som en uppstärkelse att komma hit, utan att behöva ta några viktiga beslut och bara vara , med sina nära och kära.


Fick en trevlig nyhet av elin, Karin och elin ha fixa en husvangs plats på urkult, el plats ! asså jag längtar så enormt mycket. Men den som väntar på något  gott väntar aldrig förlänge. Det ska bli underbart ändå. Puss på de.

Men nu ska jag sluta skriva och sova, eller aa prata med elin pelin i en timma eller någe  8)

 Gonatt!

2008-05-04 @ 13:56:10 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


den 2 maj

Haaalo! Här sitter vi i soffan uppe i grätnäs. Vi är alltså Emma och elin, Derför Tar elin över nu J 
det var emma som skrev innan, daaaah.
Jag vet dock inte vad emma gjort idag, förutom att hon dansat med mig och ätit godis som en galning :D

Hm.. Emma har ätit friterat fett på MAX :O
hon har även kört fyrhjuling, men dock inte till max.

Tror jag iaf :S hon är inte så detaljrik den tösen.

Nu sitter hon och tjafsar med bror sin, hihi.

Och jag vet inte vad jag ska skriva L

Jag har inte gjort ett jota idag! 

För alla er retard där ute så uttalas det JÅÅTA!
och  det betyder typ punkt på jesusspråk..
jag har med andra ord inte gjort så mkt ^^
hehe, nu ska vi lyssna på musik, peta sönder varann och skratta åt absolut ingenting.

Ha en bra helg! Och kväll! En bra minut till och med!

/Ekkin äänd dah Emson cutie girl_93

2008-05-04 @ 13:54:07 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fools Gold -

Fools gold va en riktigt nice film. Den var inte förutsägbar som många andra romantiska komedier bruka vara, den va kul, lite smått spännande ibland, och ett lyckligt slut. Helt klart godkänt för min del. Skrattade gjorde jag ganska många gånger också, och jag var inte den ända som skrattade. Den hade sina roliga stunder och kommentarer. Den bör ses av folk som gillar romantiska komedier. En kort resume av en bra film. Seya

image11
2008-05-01 @ 23:33:43 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


sova sova säng säng säng - not

Det blev bio med evelinaaaw ikväll^ vi ska se fools gold, den värka nice. ni får en liten resume om den efter filmen^ seyah

2008-05-01 @ 15:06:34 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


sova sova säng säng (8)

yes., så känns de idag. Trött, inget fint väder och ledig dag, jag tro jag kan ligga kvar här hela dagen. Var med tina och ewe igår, de va nice. Evelina åkte till mig, och efter ett tag så började vi vandra till vattjom. När vi kom dit var det maassa snubbar där, som sköt maassa bomber, och som dom flesta vet så är jag lite smått rädd för smällare och liknande. Så såfort Emil fick se att jag och evelina kom så gick han till oss med sina bomber, men som tur va tände han inte på någon just då, men jag tröttnade efter ett tag så jag drog ner evelina till statoil ett tag, satt där och snacka ett tag, till vi gick tillbaka igen. På vägen dit upp så hörde jag nån skrika emma lite smått då vare tina kommandes på en cyckel och madde springandes brevid som hade försökt att få kontakt, haha. sedan dess va jag med evelina och tina för de mesta, men lite senare på kvällen träffa vi emil fredde och eva så vi snacka med dom  i omlopp. det va nice den kvällen men tro inte det är så intressant att läsa om (: hare!
2008-05-01 @ 13:43:27 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0