ntent">

félicitations Elin ! :D

Heej, sitter hos elin nu, och har nyss kollat på hancock ^, ska kolla på en till film snart, ska sova här, kommer hem imorgon. Annars idag har jag varit på  Birsta, med ´Frida. Köpte ett par vita shorts och ett gult linne, för 100 kr sammanlagt ;o, joru ^. Veromoda jätterea. men ska gå nu, heej (:
2008-08-30 @ 21:54:46 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


un mauvais jour

inte haft en bra dag idag,

min "happiness" stund idag var när jag hittade glesbygdn's myspace, åh, minnen och kälek <3

nu ska jag sova, ska till elin imorrn som blir 16 år! , GRATTIS <3

sover över där, kanske blogga där? men tro int' de,  pusspåer

2008-08-29 @ 23:20:33 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


info

om kroatien som jag snott från frida , http://ladirf.blogg.se/, ! Check her out!,

här kommer det iaf,

Kroatien 17/9 - 24/9
its up to you ( heter projektet )

Vi åker tåg ner på morgonen vid fem (!)
Flyg onsdag 17/9 kl; 10.45
Vi ska ta bilder på vårt hus och gård. -Till Presentationen om vårat land i projektet
På fredag ska vi ha en höstmarknad utanför ICA, ( som jag skrev i tidigare inlägg) 
Det är skoltid hela tiden men vi kommer ha roligt!
Vi får blå piké tröjor, men gult tryck där skulle det stå sweden och en svensk flaga på bröstet.
Vi fick inte ha för urringade tröjor, exempel vis ingen stor byst som hänger utanför xD hahahahaha!
1 krona = 1.28 kuna.
2008-08-28 @ 20:41:14 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


une voyage

Halo! , asså min skriv vilja försvann nu, jag skrev ett helt inlägg och de försvann, buhu ;'( .

Men jag kan köra det kort, jag har nyss varit på möte om kroatien . Fått lite info om allt, Restid, försökringar och nöjen. Även blivit varnade över att man kanske inte ska ha uringade tröjor, hejhej polotröja? Gänget som ska åka är som ledare Sussanna och Anita, sedan äre jag, Frida, Sofia, Rebecka, Christoffer, Fredrik som elever, vi kommer ha otroligt skoj, och jag längtar verkligen! Vi ska samla in lite pengar innan vi åker åxå, genom att på onsdag ska vi baka och göra höst " mat " till en höst "marknad", som jag senare skriver om när de närmar sig så ni hinner dit och sponsra oss (:

imorgon ska jag in till stan dirket efter skolan, för att sedan möta Elin och käka med henne, och dra upp till norraberget där det är en gratisfestival som börja halv sju, åh va härligt, Elin och live musik, de är underbart tillsammans alltså!, och lyssnat på 2 band som ska dit, ett reggae band<3 hehe, så detta inlägg får sluta med en reggae bild, så puss på er och vi hörs!
 

2008-08-28 @ 20:34:15 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


C'est qui souhaiter pour pleut, et je suis debout dans le désert.

≈ Det är som att önska på regn, när jag står i öknen. 

Till skildnad från texten ovanför så öser regnet ner över den lilla byn Matfors. Iaf i svängar. Skolan rulla på och idag fick vi första hålen - bild och sköletid- och efter franskan lämnade jag och frida alla på skolan, och började gå hemmåt. Jag följde med Frida hem, vi tog en bulle och oboj. Och förflyttade oss sedan upp tillhennes dator *denfunkarigen, yey*, där startade vi upp en blogg till henne,och jag fixade desigen och så. Check her out at http://www.ladirf.blogg.se/

svar till en kommentar i tidigare inlägg:
ja, jag tycker att det är patetiskt, att läsa min blogg bara för att skicka onödiga kommentarer, och att inte så för de utan ha "anonym " eller ännu värre skriva någon annans namn. Och att skriva Jonas, och om du tror att det vi har försörs av en liten kommentar som jag vet jonas själv aldrig skulle skriva så har du så fel. Så tror du fortfarande jag bryr mig av en feg människas åsikt om hur jag är och serut, har du minst lika fel där. ainsi aboutir, parce que je le vaux bien (:

2008-08-27 @ 20:46:42 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


moneybrother

hösten är påväg och detta är otroligt myys, jag är kär i moneybrothers röst och musik, dock fösta av dom här är en håkan låt och andra är dolly, men han låtar är åxå underbara, wow, jag är helt tagen




alltså, 01.10 och fram, hjälp <3
2008-08-25 @ 19:48:31 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


retour de école

Halo !
nu har skolan börjat, och jag är helt slut haha!, härligt att få träffa alla igen, men imorrn börjar allt som vanligt. hade dock två "riktiga" lektioner idag, men på idrotten skulle jag och Frida springa iväg. Möte om kroatien. Lite info och jag längtar ! , men kommer sakna alla, men de kommer bli kanon kul *tummenupp*. och fuck alla som inte våga stå för sig själv, asså jag blir less, att ni tro jag bry mig? haha , patetiskt.

sååå, var på Birsta en sväng idag, och köpte ett par skor jag gömt från igår, hehe. dom är fiin. och sköön. och tyck va ni viiil. 125 kr, braa pris. fast jag gick med pappa så han betala typ hälften, utan att jag fråga, mysde. men jag hade kvar 58 kr på hm kortet så betala med de sedan tog han resten. har ingen bild på dom, så vill ni kika får ni söka upp mig serni.
och en saken med skorna va att jag sökte tygskor, gick in på hm, hittade ett par fina, fanns bara de paret kvar, de stog på fel ställe och de va min storlek, dom var menade till mig lala.

ska hoppa in i duschen nu, röja lite på rummet sedan tro jag ska slappa vid tv'n, såg att meangirls skulle gå, sett den tusen gånger men han är mums, och den är överdrivet pinsam - me like.
så puss på er ,
och extra puss på min älsklings jonas, två månader idag <3
2008-08-25 @ 18:46:57 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


Det är så jag säger det / Kärlekens tunga

denna låt betyder mycket. otroligt mycket för mig, minnen , tankar, känslor kommer fram, jag vill dela med mig, varsågod

2008-08-22 @ 00:28:09 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


tu me manques

ujuj snart skola, och jag längtar ;o , men de är för människorna. saknar alla. och vi kommer ha the year asså^ i promise
jag har varit oaktiv här, de har varit selånger och slappande jag missat skriva om, ups. men ni klara er. imorrn ska jag vara med frida. vet inte än va vi ska hitt på. men de visar sig.
jag lova att jag ska lägga ner tid på detta när skolan börja (:


jag hugger i sten, men jag tror jag sakta börja se en kontur

saknar dig jonas stiernström, du är allt <3
2008-08-21 @ 23:59:47 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


new.

som ni ser. har jag fixa ny design och en sak till. en musik spelare med lite av min favorit musik som ni kan lyssna på (: ,
2008-08-17 @ 21:57:04 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mcfly - one for the radio

jag sökte runt på youtube, kom på mcfly , och jag har tydligen missa en ny låt, jag gillar den men den är lite tråkig, men vad tycker ni (: ?

2008-08-16 @ 14:02:41 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


ujuj, fullfart

var på lastada igår med, skulle byta min gröna cardigan till en större, men så klart va dom slut, så jag tog pengarna iaf, jag hade åkt in med frida och alexandra, dom töserna skulle klippa sig '( blev braa, braa resultat på båda (: ! ) iaf så gick vi runt lite, och in på Zara, där jag hittade en annan cardigan! , som kostade 50 kr mer än va den andra gjorde, men aja^. sedan gick jag och frida in på jc- rea rea. och jag hittade ettt par pojk-jeans , för femtio kronor ! jag blev kär och mitt uppdrag att köpa jeans är avklarat ^^, petter blev lite avis på dom, ( vi är i samma storlek just nu så han lär väll låna dom ;o )  men iaf så ska jag och petrus in till staden idag, och jag ska vara hans stylist hehe (:


kleder och emmor ojoj^, bjuder på bilder hehe^

inget nytt, men det va såå jag sågut lalal.  favvis kjolen (:




skeelarn 8)
 

dom nya jeanseen^


ingen bra bild men aa cardigan;d


heh jag kan åxå vara söt 8)
2008-08-15 @ 12:29:08 Permalink vardag Kommentarer (5) Trackbacks ()


fixar med testblogg,

därför jag varit mindre aktvi här, som ni se äre nå bajs så länkarna i menyn blev vita och inte syns när jag skulle fixa designen. men då tänkte jag att jag börja om helt med en test blogg, så de är de jag finular med nu,.
2008-08-15 @ 11:18:26 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


ansvarsfull

ja, att börja känna sig större, ta mer och mer hand om saker själv. Och ett litet steg, att börja tänka på sin ekonomi lite mera, få allt att räcka, vara lite smart.

och vad jag behöver nu, verkligen behöver, nya skor. converse? mina svarta har gått trasiga, det har dom varit länge, samma med mina duffy/vans, nästa inköp måste vara ett par skor. så jag har kollat runt i butiker, på internett. och jag har hittat fina, men jag vet inte ännu. ska kolla lite mer nu. heja på mig. lägger upp lite förslag sedan, promise
2008-08-13 @ 14:06:07 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


pösmunk

åh, jag saknar min träning ;o känner mig som en kluns, och vill röra på mig men har inte det peppandet själv, hjälp mig med de^ nu ska jag ner och köra lite yoga själv, min kropp kommer bli glad (: , speciellt min rygg, seyaaah

2008-08-11 @ 14:43:18 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hakuna matata

oj hjälp va jag är lycklig. lovet är snart slut, vädret bli kallare, de är mörkt på natten, men jag är ändå otroligt lycklig. mitt sommarlov har varit otroligt bra, varit med om grejer jag kan leva på länge, nu ska jag kolla på lejon kungen. asså (: ihi.


pusspåer
2008-08-11 @ 12:22:13 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


mysiiigt

Igår Fixade jag ihop dessa röror, för att ha en mysig hemma-spa kväll med klet , bastu och dusch. Jag älskar att få ta en tid, för att bara mysa, göra sig fräsch. jag känner mig glad efteråt ^^. så jag tänkte att jag skriver upp hur vad och varför man ska göra dom 3 grejer jag snodde ihop igår. Enyoy (:

bara en parantes ( man kan bli lite skeptisk av ingridienserna, fast det funka riktigt bra på mig, jag hitta dom här " resepten" i en av mammas Amelia tidningar )


3 msk naturell yoghurt
1 msk honung


Varför?
yoghurt är lätt syrligt så den verkar milt rengörande, samtidigt som den bevarar hudens naturliga skydd. Honung är fuktgivande.

Gör så här:
Vispa samman yoghurt och honung, pensla över ansiktet. Låt verka i 15-20 minuter. Skölj ren och massera in en näringsrik olja eller någon kräm.





½ avokado
2 dl majonnäs

(jag tog en dl , detta är ungefär resept och om du är själv så äre för mycket i resepten så du få tänka lite själv)

Tips!
Har du skadat hår : lägg till 2 msk olivolja. Har du fett hår : lägg till 1-2 tsk citronjuice



Varför?
Sol och saltvatten är hårets fiende numero uno. En näringsrik hårinpackning är ett måste, varje vecka. Det här reseptet är för normalt hår kan lätt anpassas till andra hårkvaliteter.

Gör så här:
Mosa avokadon, gör sedan samman majonnäs och avokado till en krämig massa. Massera in i handduktstorkat hår, täck med en platspåse och vira en varm och utvriden frottéhandduk runt huvudet. Vila i 20 minuter. Skölj inte utan tvätta med schampo och använd balsam som vanligt






2 dl salt
4 msk olivolja
(även här tog jag lite mindre av allt, men reseptet räcker till kanske två-tre människor )

Varför?
Vanligt salt smälter långsamt i vatten, därför blir skrubbeffekten inte allt för rivig. Den fuktgivande oljan gör skrubben krämigare, och fu behöver inte enns smörja in dig efteråt!

Gör så här:
Blanda salt och olivoljan i en vid bunke. Skrubba på fuktig hur och var lätt på handen. Använd cirklande rörelser, och ta i lite extra på knän och armbågar. Skölj bort saltet och klappa huden torr med en mjuk handduk


2008-08-11 @ 12:11:56 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


oh, den är min nu , fast i svart (:

2008-08-07 @ 14:35:49 Permalink vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()


Isabelle Eckman

saknat tiden då vi inte träffats, och har haft två underbara dagar med dig nu, och ännu en kväll väntar, tack (: !
2008-08-06 @ 23:12:17 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


saknar dig, och hatar att du må dåligt, du måste bli bättre, och att vi kan ses.
2008-08-06 @ 23:08:59 Permalink vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()


Urkult och lasse, fifan <3

ojojoj , finns bara ett ord för den gångna helgen,incroyable. hjälp va skoj vi haft! ,
några tips :

- Åk till urkult nästa år !
- Kolla in banden Räfven, Zifa och Glesbygdn  !
 - Se Lars Winnerbäck live !

och en sak till som ni aldrig kommer kunna få om ni inte redan är de,
- Kunna vara kusin med Elin , Fia och Sandra och kunna ha så otroligt roligt med dom, pusspåer !
2008-08-05 @ 22:06:07 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


4 augusti - Grattis på mig

15 år nu, grattis på mig, hehe (:
2008-08-05 @ 21:53:47 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0